Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Rajság van.
-
nagyúr
A 930 utódja majd csak a wp10-el érkezik majd? Vagy lehet tudni bármilyen új infot? A 930 nem néz ki rosszul ezzel a színnel.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Воланд
titán
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
igen, win10-el jonnek az uj modellek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
-
boncser
aktív tag
Így hogy csak a keret arany, szerintem annyira nem romás
Egész jól néznek ki. -
foxymaci
senior tag
I have a lot of money yolo yolo swag swag ...
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
no more
addikt
Ez a fekete-arany még képen is szörnyű...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
tomboy0013
veterán
Nagyon szép aranykerettel a 930, bár ezüsttel sem csúnya
-
félisten
Jók ezek. Nem értem miért csak a Samsung stricimobiljait lehet árulni
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Én valamelyik nap egy plázában láttam a vitrin mögött egy teljesen arany ájfónt. Arab olajsejkeknek pecsétgyűrű mellé kötelező darab
-
félisten
-
gerii
addikt
Inkább a T árulná a 830-at ezüstben is...
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem az arany fekete 830 krva jól néz ki. Itt még sikerült elég ízlésesen megcsinálni, nem úgy, mint itt.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
totj80
tag
Már rég lehet kapni Svájcban, elég érdekes,hogy majd lesz euban,na mindegy, ja és olcsobb mint a sima.
-
C$abi
aktív tag
Egyszerűen csudálatozsan néznek ki ezek a telefonok. Úgy érzem, azonnal kell egy, hogy tudjak vele rajulni a tesáim előtt. Nagyon fog passzolni az AirMax-emhez és a tejfölszőke, seprű alakú hajamhoz. De akkor most mi legyen az arany ötessel?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem az arany 930-as ocsmány és semmi értelme nincsen. Inkább csinálnának pirosat vagy lilát a zöld meg a narancs mellé mint különlegesség.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
razzorr
őstag
Én már csak azt nem értem, hogy a képen a 930-ason miért 8:30 az idő
-
domos
senior tag
Szóval ha egy telefon szegélye aranyszínű akkor már az egész telefon az? Érdekes.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
rnyk
tag
Nagyon raj de volna meg otletem! Pl arany lehetne az elolapon NOKIA felirat meg a kapacitiv gombok is
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
moleculez
veterán
Fekete-arany tetszik, szerintem elegáns.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
fornettisuti
veterán
Van arról valakinek infoja, hogy a 1020 kap-e nagy tesót (fényképezés szintjén) vagy az a vonal kifújt?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nagyúr
válasz fornettisuti #25 üzenetére
Ha jól tudom volt egy cikk róla hogy már nem lesz, de szerintem várjuk ki a végét, talán a wp 10 után kapunk egyet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BobTail
őstag
Van normális kreatív is, nem tudom, hogy miért ezt az ocsmány paintes verziót szúrták be a cikkbe:
Amúgy volt szerencsém élőben látni mindkettőt, a fekete arany nagyon elegáns, egyáltalán nem giccses, rajos, hivalkodó. A fehérről már nem lehet ezt elmondani, az nagyon csajos lett a lakkozott hátlappal, de azért az is jól néz ki.
-
HaJózsi
aktív tag
*sóhaj*
Mindig van lejjebb...'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
falijja
őstag
Szerintem nagyon szépek...jobban kéne mint egy sima átlagos unalmas fekete..
-
Ezekiel Ston
senior tag
hádikmán hátmán megyek és vézsék édjét dézsvír...
Egyébként rajság ide vagy oda, áz áránynák ára ván s ha már kamuaranyat raknak rá és jól is néz ki akkor is megvevős lesz..
Nekem majd ha lesz zenfone 2 itthon normálisban akkor biztos hogy aranyszínbe lesz...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nagyon jól néz ki.Biztosan sikeres lesz.
duree54
-
batai15
félisten
Amúgy nem csúnya.
-
drfedayn
tag
Az arany fekete nagyon bejövős a sukár mindenit
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
embe
nagyúr
Ne ezt jelentse be, hanem azt hogy lesz-e rá W10! Az utóbbi napok hírei alapján ugyanis nem biztos.
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
félisten
Jól mutatna mellette:
-
willope
tag
Ha már nokia és rajofon, akkor a sudár csájeknak ez való:
Azt mehet a ramazúri a soron.[ Szerkesztve ]
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Tomi_Ohl
veterán
Így, hogy csak a keret arany, egész jól néz ki, főleg a fekete hátlapos.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
JackFeryll
őstag
Én meg azt várom, hogy a szolgáltatóknál lehessen már rendelni a feketén kívül más színt is ...
-
tomboy0013
veterán
válasz JackFeryll #43 üzenetére
Nekem T-s fehér van.
-
gerii
addikt
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
Az hogy? Ja, 930 most látom. A 830 viszont csak feketében van, hogy vesszenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
Sajnos csak fekete van a Telenornál, de előfizetéssel nekem sokkal olcsóbb szolgáltatótól így nincs sok opcióm.
(ezzel a fekete anodizált alu kerettel nem tudok megbarátkozni)[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Kifejezetten szepek, bar nalam egy telefonra az arany szin mar kisse sok, hasznalni nem hasznalnam. De tenyleg szepek.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mekker
őstag
Kövezzenek meg, de a fekete-arany nagyon jól néz ki.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghozta a 9. generációs V-NAND dizájn QLC-s verzióját a Samsung
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt az új LOGOUT!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
- Apple 20w adapter bontatlan gyári!!!
- iPhone 13 128GB Starlight, Beszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen