Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Realme GT Master Edition - mestermunka
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- [Re:] Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Ez a 2021 a GAMER telefonokról fog szólni úgy tűnik?!
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
válasz
Psychopeti #1 üzenetére
Miért szólna arról ,?Tavaly is itt voltak .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Persze tudom de most szerintem jobban fogják nyomatni majd őket.
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
válasz
Psychopeti #3 üzenetére
Szerintem nem
Csak a gyártók egyszerre mutatták be új játékra kihegyezett készülékeiket és most kicsit soknak tűnik , ha vissza nézzük tavaly vagy tavaly előtti bemutatókat láthatjuk hogy jobban tagolt abban és nem egymás hegyén-hátán mutatták be a gyártók ezeket a kütyüket.
Az egészet most az Asus rúgta fel jobban a port ,hiszen nem is olyan régen mutatta be Rog hármat és most hirtelen kidobta az ötöt . Ezzel fel is rúgta a tendenciát , mert egy-két hónapos eltéréssel szokta az Asus a Rogot bemutatni a Zenfone melett . Most ZF8 majd ősszel érkezik de a Rog már itt van..
Nubia,Legion,Shark csak kiadta a kötelezőt . Szerintem most ár-érték arányban a Shark Pro vezet .
Persze ez szubjektív vélemény .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Hát akkor lehet tényleg csak nekem tűnik soknak
Amúgy kíváncsi vagyok hová fognak még tovább fejlődni ezek a gamer mobilok majd jövőre is. Addig még sok idő van és még ebben az évben is lesz bár újdonság és fejlesztés is biztosan.Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
válasz
Psychopeti #5 üzenetére
Ezzel egyetértek .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét különleges megoldásokat ígér a Legion széria a gamer műfajban, amelyeket április 8-án fed fel a gyártó.
- Formula-1
- Politika
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei Mate RS Porsche Design készülék eladó ! Szép állapotú, de repedt kijelzővel.
- Épített GAMER! Asus Z390M i5 9600K 16GB DDR4 1TB NVMe SSD GTX 1660 Super Zalman Z7 Neo FSP 500W
- Komplett Gamer PC
- Épített Gamer! ASRock B365M/i5 9400F/16GB DDR4/240GB SSD/2TB HDD/RTX 2060 6GB/CM K500L/Seasonic 620W
- Steelseries Arctis 7+ Wireless Gaming Headset - Fekete - ÚJ - 2év garancia, Áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest