- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyojoe
csendes tag
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
ratam23 #1772 üzenetére
Nekem is jobban tetszik az LCD miután egymás mellett megnézegettem az OLED kijelzővel együtt. A telefon vastagsága és az xs-nél nagyobb mérete nem zavaró? És a vastagabb keret? Még valami: az XR fekete színezése az oldalkereten inkább az iPhone 7 matt blackre hasonlít, semmint a 8-as széria space grey-ére. Szerinted az nem kopik majd könnyebben? Te milyen színűt vettél?
-
fenyojoe
csendes tag
Szia! Azért még mindig ritkán hallani ilyet, hogy valaki XS-ről váltson XR-re.
Dupla kamera és 3D Touch egyáltalán nem hiányzik? Illetve az akkuidőben észrevettél valami pozitívumot? Én is erősen gondolkodom egy XR-ben, de folyamatosan latolgatom, hogy megérné-e esetleg rászánni a nem kis különbséget az XS-re. Sokat olvasok telón, így a "szemkifolyás" kicsit elriaszt az OLED-től.
Az alatt a pár perc alatt érzésben nem tapasztaltam közel 100.000 Ft-ot megérő különbséget az XS kijelzőjében, hogy megérje.
Főleg a szemed miatt váltottál az XR-re?
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #166 üzenetére
Nagyon szép telefon, főleg az előlap, jó példa valóban. De hát korábban itt is írta valaki, hogy az Xr-nek a szimmetria miatt lett minden oldalon ugyanannyira vastag a kávája, mint amekkora vastagságot az alján (a "chin"-nél) megkövetel minden más "keret nélküli" kijelzős IPS LCD-s telefonnál a jelenlegi technológia. Szóval ilyenre az Apple is megtudta volna csinálni, csak nem akarta. Szubjektív, hogy kinek melyik kompromisszumos megoldás tetszik jobban, én is hajlok inkább a vastagabb káva, de szimmetrikusabb kialakítás felé, bár amikor először láttam élőben az Xr kávavastagságát, én is ledöbbentem.
De még mindig inkább ez, mint csak az alján az a vastag keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest