- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
Szia!
Megnyugodtam! Sikerült a József körúton az utcán mérnem 167 Mbit le és 47,6 Mbit feltöltést. Működik rendesen a 4G+ az iPhone Xr -en. Kicsit csalódott voltam, hogy sehol nem ment 100 Mbit fölé a letöltés. De mivel sikerült kifognom mindig terhelt cellákat így érthető is.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Kinek mennyi volt az iPhone Xr -nél a legnagyobb letöltési sebessége Speedtest -en?
Budapesten belül próbálok LTE-A (4G+) cellát keresni, de eddig a legnagyobb sebességem 132 Mbit/sec volt.
Elméletileg egy nem túl terhelt cellán egy minimum 180-190 megabitnek mennie kellene. Tudom ezek az értékek függenek a cella és a központ közötti átviteltechnológiától is.Telekom előfizetésem van, és a Telenor szervert szoktam Speedtest -en használni, mivel nincsen leterhelve.
Wi-Fi -n keresztül 5GHz -es routeren (UPC Connect Box) 406 MBit/sec volt a legtöbb. Szintén a Telenor szerveren tesztelve.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Lassan 1 hete vagyok új iPhone Xr tulajdonos. SE -ről váltottam rá.
Nagyon szép a telefon illetve nagyon gyors.Nem okoz gondot a nagyobb mérete miatt. Kértem rá az eSIM -et. Nagyon szépen a QR kód beolvasással letöltötte a profilt. Mellé pedig a céges fizikai kártyát tettem be. Szépen hiba nélkül működik a dual sim mód.
Ezen felül a VoLTE hívást is használom.
A szoftvert szerintem mindenki ismeri. Azt nem részletezném. A portré mód nagyon tetszik a kamerában.
Eddig nem bántam meg a váltást. Az iPhone SE mutatta meg nekem, hogy miért is éri meg az iPhone. Gyors, stabil, megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest