- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
válasz
fenyojoe #1777 üzenetére
Nem zavaró a mérete. Az oldalsó káva az xs után 1 napig fura volt, szokatlanul széles. De már teljesen megszoktam és semmi baja ennek. Az h nagyobb nekem most pont h tetszik.Súlyra vastagságra valahogy jobban kiegyensulyozottnak tűnik. Pedig ez a nehezebb. Nekem tényleg nagyon bejött a váltás. A silvert választottam nekem ez tetszik jobban. Nem hiszem h kopna vagy bármi ilyesmi. Eddig semmi nyoma az tuti.
-
ruarua
tag
válasz
fenyojoe #1770 üzenetére
Igen, csak a kijelző ami xs-től elriasztott. Használtam kb 4 hónapot, és tényleg azon vettem magam, hogy fáradt a szemem, ha pár percnél tovább használom, és egyre inkább az androidos telcsimet (Mate 20) használom tartalom fogyasztásra. Főleg alacsony fényerőnél. Gáznak tartottam, hogy egy ilyen drága telcsi a polcon hever. És rossz volt belegondolni, hogy még 2 évig ezt fogom használni. Nagyjából ezek a gondolatok vezettek el a váltásra.
XR teljesen jól működik, és nem érzem hátrányát semmiben. XS prémium készülék. Szebben mutat. De a mindennapok során a különbségek nekem nem hiányoznak. Zoom lencsét még nem használtam xs-en. Hardveren nem érzek különbséget. A nyomásérzékeny kijelző talán ami hiányzik. Beallitasoknál szoktam azzal kikapcsolni véglegesen a WiFi-t.A kijelző szerintem teljesen vállalható. Jó ránézni. Ahogy írtam engem mindenki anno mindenki a kijelző miatt beszélt le XR-ről, pedig nem para. Gondolj csak bele, a legújabb ipadok is ugyanezzel a kijelzővel jöttek ki, és azok is gyönyörűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest