- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ez így van, de a Panthert ki is adták, a Longhorn-t sajnos nem. És az Aero használhatósága még az Exposé alatt van, de ez persze változhat. A Superbar és a Dock között meg kb annyi a hasonlóság, hogy mindkettőn nagyok az ikonok, ez inkább várható fejlesztés volt, semmint lopás (ez most Ulkeshnek szólt volna).
Hát ezt a Snow Leoban mit másoltak meg Windowsban mit másoltak dolgot azért tényleg hagyjuk, én úgy veszem észre hogy azért a Windowsokban többször van olyan, hogy egy hasonló feature később jelenik meg, mint a Mac OS-ekben..
-
vehement69
senior tag
válasz
vsgaborr11 #21 üzenetére
gondolom használtál is ilyet és úgy írod mindezt.. Jobsot meg mindig ünneplik ezeken az eventeken, és mindig ugyanabbam a tróger ruhában vannak, de hát ez már egyfajta szokás, évek óta ez a menete a bemutatóknak.
szerk: az Aero-t miért lenne könyebb megcsinálni, mint ezt ikonokkal?
-
vehement69
senior tag
válasz
vehement69 #10 üzenetére
öhh... obszcénnek obszcén biztos valami mást akartam írni, boccs...
-
vehement69
senior tag
hát egyrészt azért, mert mindezt 2003-ban mutatták be, másrészt azért, mert az Aero még ma is kb szart sem ér az Exposéhoz képest és ez most tényleg nem elfogult és obszcén fogalmazás..
------------Amúgy olyan pletyka is van, hogy nagymennyiségű ledes villanót rendelt az Apple.. Bár nem tudom én mi lesz ezekből igaz, de jól hangzanak. Viszont a GUIn is pofozhatnának azért valamit, és akkor én 101%-osan elégedett leszek megint az új iPhoneommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest