Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szvetozar
újonc
válasz
üzenetére
stúdióvilágítások nagyon jók, de csak portrénál jön elő, magamról nem akartam képet berakni, kutyánál meg nem nagyon látszik
, nagyon jó képeket csinál! eddig semmi hiba, akksi nagyon jól bírja, keveset merül, pedig nyúzva lett rendesen tegnap este 7kor lett levéve töltőről, éjszaka nem lett repülő üzemmódba téve és intenzív használat mellett (sok fb, rádió, sok net, mailek, telefon, nyomkodás) most van 60%-on. feltűnően sokkal gyorsabb, mint a 6S. jobb a hangszóró is, jobb minőségben szól és hangosabb. aranyat megnéztem élőben, elég furcsa, így ezüst lett. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nagyon jó képeket csinál! eddig semmi hiba, akksi nagyon jól bírja, keveset merül, pedig nyúzva lett rendesen tegnap este 7kor lett levéve töltőről, éjszaka nem lett repülő üzemmódba téve és intenzív használat mellett (sok fb, rádió, sok net, mailek, telefon, nyomkodás) most van 60%-on. feltűnően sokkal gyorsabb, mint a 6S. jobb a hangszóró is, jobb minőségben szól és hangosabb. aranyat megnéztem élőben, elég furcsa, így ezüst lett.