Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • TTommi

  aktív tag

  Szép készülék és biztosan jó is, de azok a nappali képek, amiket feltettetek, minden, csak nem csodálatos. A felső kategóriában az összes Samu és a G4 is simán sokkal jobbat készít, de még a Z2 vel is jobbakat készítettem pont tegnap. Nem lehet, hogy valami beállítási probléma volt? A színek és a dinamika tartomány viszont jók. SZVSZ a sima i6 jobb képeket készít. Az iOS-t, őő.. bocs az OiS-t a Sony is kispórolta a Z5c-ből (meg a Z5-prémiumból is ha jól tudom) pedig tényleg nem kellene ezen a szinten.
  A 3D tuch nagyon érdekes, biztosan kipróbálom az Apple store-ban, mert így leírva nehéz elképzelni az élményt:)
  Az akku idő sajnos még mindig nem az igazi, mSD bővíthetőség nuku...de tényleg nagyon szép masina. A kijelző PPI értéke lehet, elmarad a csúcs android mezőnytől, de a kategóriájában szerintem simán megállja a helyét. A Z5c is itt van valahol, ami meg az első számú konkurencia. Az Alphát én nem tenném ide..
  A hangvezérlés kiemelését nem értem, úgy tudom ez korábban is volt az iphonokban. Az androidon nagyon jól működik, de ott is csak angolul:)
  Ugyan nem iphone felhasználó vagyok, de érdekel más cég/platform terméke is, viszont ezt most nem érzem ütős ajánlatnak. Ugyanakkor sok örömet mindenkinek, aki ezt választja:)

  SXZ2 és SXZ5c

Hozzászólok Aktív témák