Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KeFe

tag

válasz Gicz #187 üzenetére

Akinek nincs 5perce kipróbálni 3féle launchert, meg még 5 perce beállítani rajta pár widgetet annak okostelefonra sincs szüksége, hisz dolgos teendői mellett úgysem tudná mikor használni.
    Mennyivel egyszerűbb lenne azt mondani hogy azért nem akarsz vele foglalkozni mert számodra az iphone egyszerűsége teljesen kielégítő, és ezzel szerintem sokkal közelebb lennénk a valósághoz.
    Én nem azt mondom hogy az Android a követendő példa minden telefonos oprendszernek, hanem azt hogy meg kell adni a felhasználóknak a választási lehetőséget, amivel ha akarnak élnek, ha nem akkor meg nem.
    Csurrant cseppent az Apple minden évben valamit (most pl a 3rd party bill. illetve herélt widgetek), de ez az évente 1-2 dolog cseppett lassú.
    Jövőre talán meglesz az is hogy a naptárbejegyzések frissülnek a háttérben, nem csak akkor ha elindítom a naptár appot.

Amúgy azoknak akiknek nincs igényük arra hogy a telefonjuk kezdőképernyőjét testreszabják azok ruhát, autót, egyebet is úgy vásárolnak hogy mindegy nekik hogy milyen színű, fazonú, csak out of the box/store hordani/használni lehessen?
    Mondjuk iphone esetében kezdőképernyőről beszélni barokkos túlzás, mert az ui tulajdonképp egy programlista, ahol 2013-ban jutottunk el végre oda hogy a sokak által soha a büdös életben nem használt Újságosstand ikont végre el lehetett tüntetni egy mappa mélyére.

"Hívás hangminőségben pedig eddig akármit próbáltam mind elmaradt az iphone-tól. Nemtudom hogyan csinálják a zajszűrést a külső mikrofonokkal, de baromira működik. A lumia 625 céges telóm maxra kell erősítenem ha biztosan érteni akarom amit a túlvégen mondanak. iphoneon sokkal halkabban is teljesen jól érthető minden."

Tehát az iphoneodban lévő zajszűrő mikrofon kiszűri neked a beszélgetőpartnerednél lévő háttérzajokat?
    Mesélj még miket tud ez a csoda :)

Új hozzászólás Aktív témák