Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #10028 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Én meg úgy vagyok vele, minek fizessek egy halom pénzt egy kozmetikázott telefonért. Ha váltok, akkor már egy új külsővel és lényeges belső változásokkal felvértezett készülékre. De nagy valószínűség szerint ez nem mostanában lesz. Minden igényemet kielégíti az I6, sőt rá kellett jönnöm, hogy még ki sem használom igazán. Valószínűleg amíg szét nem esik elhasználom ezt.
Amúgy engem valahogy érdekes módon az I5-nél és most az I6-nál is elkerültek ezek a hibák. -
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #10020 üzenetére
Értelemszerűen mindegyik iPhone jobb valamivel az előző szériánál. Különben senki nem venné meg az újat.
Viszont baromi unalmas tőled minden egyes nap olvasni a 6S fényezését és az I6 fikáját. Főleg egy I6 topikban.
Nekem ez kicsit önmegnyugtatásnak tűnik, hogy bizony megérte ennyit pénzt költeni.
Amúgy oldalak újratöltésére egyszerű megoldás van. Chrome. Nálam még sosem töltött újra.sokkal többet kell várni az ujjlenyomatos feloldásra 6s után.
Mennyit? 0.01 sec-et?
Ne vicceljünk már. -
Gsx-rr
veterán
válasz
buvartacsko #10017 üzenetére
Safarin kivul?
-
Blyan
félisten
válasz
buvartacsko #10017 üzenetére
Alapvetően ezért sajnálom, hogy az SE a hírek szerint 1 giga rammal jön. Meg az A8 +
2 giga is jo kombo lenne. -
Gsx-rr
veterán
válasz
buvartacsko #10001 üzenetére
Vaganykodasbol? Szerinted egy telefonnal lehet vaganykodni? Halisten nem kell!
Amugy szerintem mar tobben leirtak, hogy nekik ezek amiket felsoroltal egyaltalan nem jelentenek semmit!
3dtouch? Sokan nem hasznaljak! 2gb ram? Nem ezen netezek, a forumot nezem itt altalaban csak! Megint emlitheted ,hogy majd 2 ev mulva kijon a 2gb ram elonye, de addigra mar akkor a te gondolkodasod szerint boven elavult lesz a 6s az akkori csucsmodell mellett!
Amugy tenyleg, mi lesz fel ev mulva? Mit szolsz ha leszoljak a mostani Istenitett csucstelefonod?Mutasd meg legyszives gyorsasagban hol veszel eszre olyan kulonbseget ami latszik is!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
buvartacsko #9990 üzenetére
Nekem nem nyujt semmi elonyt a 6s.
Az sem erdekel ha gond van vele a farancia miatt!
Sot, legalabb uj telefonom van.
Amugy meg azert sem palya ,mivel I7 megjeleneskor csere azonnal.
En mindig 2 evre tervezek a fomodellekkel. Igaz az elso az 3gs volt. -
válasz
buvartacsko #9990 üzenetére
-
Gsx-rr
veterán
válasz
buvartacsko #9936 üzenetére
Ennyire unatkozol talalj mast ki magadnak!Mondtam mar ha kotozkodni szeretnel barmikor adok ra lehetoseget!
unalmas az allando hulyesegeidet olvasgatni! Es meg te hasznalod a Troll szot!Valasz a kerdesedre : igen! Kicsit igenyesebb erzes!
-
válasz
buvartacsko #9938 üzenetére
Mennyi időd van...
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #9938 üzenetére
Irigyellek.
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #9936 üzenetére
Nem késtél el egy kicsit ezzel a hsz-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest