- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
rayoliviero #958 üzenetére
arra a 3gs a legjobb... (flash támogatásra ne számítson)
-
majom2
senior tag
válasz
rayoliviero #953 üzenetére
a hero-nál a 3gs hw szinten sokkal erősebb. ha nemzavarja az ismerősödet néhány apple korlátozás, akkor a 3gs-nek nincs sok ellenfele.
-
majom2
senior tag
Ez boltonként változik, totál káosz az egész. én tegnap vettem egy 16G fekete 3gs-t a mom-parkban. ott most van, de ki tudja meddig. ha kell, menj vedd meg amíg nem fogynak ki ők is. előtte voltam: duna plaza, westend, mammut, árkád... egyik helyen sem volt egy darab sem. a legszarabb h nem tudják sehol megmondani h melyik boltban van esetleg. a boltokat telefonon elérni lehetetlen, az egyetlen lehetséges megoldás h körbejárod a várost. kibaszottul szánalmas h 2009-ben ezt jelenti a szolgáltatás a t-mobilnál. mintha 40 évet visszamennénk az időben
-
majom2
senior tag
az ájfonos programoknál tervezési irányelv h folyamatosan mindent mentenek, mert a user bármikor kiléphet a home gombbal, és az adatok nem veszhetnek el - sőt, ugyanonnan kéne folytatnia a futást ahol abbahagyta. persze lehet h vannak akik ezt nem tartják be, de én elég sok esetben láttam már különböző programokat így működni.
-
majom2
senior tag
én sem írom bele a különböző típusú telefontopicok 90%-ba h sztem sz@rt sem ér, mert egyrészt nem érdekel másrészt pedig totálisan értelmetlen. meg talán azért is mert nekem volt gyerekszobám. pedig takarózhatnék én is álnaív módon a véleménynyilvánítás szabadságával.
nagyon szomorú, h az iphone szakmai topic is csak azért tud létezni, mert folyamatosan moderátorok ellenőrzik és pusztítják az oda nem illő hozzászólásokat. ez sajnos részben az itteni közösség szégyene.
-
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
csak néha megingatnak a szemellenzős ultrák, mert félek hogy rólam is ezt hiszik majd, ha látják a kezemben.
mivan? azért veszel v nem veszel ilyen telót, mert félsz h mit gondolnak rólad??? jeeez... hát akkor ne is vegyél ha neked ez ennyire számít
azért azt zárojelben megjegyezném h a szemellenzős ultrákat jórészt az itt folyamatosan jelenlévő iszonyatos fikaáradat nevelte ki. ahogy megjelentek az első ájfónos hírek, azóta folyamatosan ömlik a genny a kedves illetékesek szájából. talán ez mintha kicsit csillapodott volna az utóbbi időben, de ettől függetlenül a probléma változatlanul létezik. és nekem meg ezzel van ki a micsodám. mert ezek az emberek az ÖSSZES ájfón topikot rombadöntik. semelyik másik telefonnál nincs ez így. szánalmas. ezért aztán egyre kevesebbet kommentelek, mert én ennek nem akarok része lenni.
inkább használom nagy megelégedéssel közel 2 éve az ájfónomat. sőt! azóta lecseréltem a pc-met is egy mac-re mert megszerettem ahogy és amit csinálnak. és tök boldog vagyokés alig várom már az új snow leo-t
moderátorok:
nem lehetne azokat a nickeket valahogy megbüntetni akik rendszeresen minden ilyen topicban felbukkannak kizárólag romboló szándékkal (fikázás)? -
majom2
senior tag
nagy hiba volt beleírni ezt a 300k-t, most minden félnótás ezen rugózik. értem én h tőlük kaptátok és ezért került ez a szám bele, de ez kb annyira reális mint 6millióért suzuki swiftet venni. mert ugye max 1-2 hét és ennél jóval olcsóbban is meg lehet majd kapni.
ez csak arra volt jó h flamet generáljatok meg h megtévesszétek a tájékozatlan és/vagy olvasni alig tudó emberkéket. kár volt.nem esett szó a zsírtaszító borításról, pedig az is 3GS újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest