- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
Sziasztok pár év után elővettem a régi iphone 3GS telefonom és most felfrissitettem 6.1.6 ra az OS-t élősszőr próbáltam az http://iphoneclub.hu/ oldalon ezzel jailbrakelni amit itt az oldalon irt ki a a rendszer hogy "Igen! A Te iPhone-od/ed jailbreakelhető! Amire szükséged lesz: p0sixspwn 1.0.8 . " ezzel nem ment mert error 03 at irt ki, viszont kicsi utána olvasgatás után redsn0w -al sikerült de ez tethered. Nekem Untethered kellene írták is neten hogy cydiaból le kell tölteni a p0sixspwn és akkor untethered lesz, viszont ez nem sikerült még mindig tetheredben van és nem tudom mit csináljak ha felrakom ezt cydiaból hiába irja ki hogy sikerült utána már bekapcsolni sem tudom a telefont valami ötlet?
A másik dolog hogy függetleníteni kellene ezt írta ki az http://iphoneclub.hu/ oldalon a Baseband verzióra: 05.16.08 hogy Igen, az iPhone nem regisztrálható! Akkor oldhatja fel
ACTORY UNLOCK, redsn0w baseband downgrade and ultrasn0w from Cydia
Nah most ezt nem értem alapból a factory unlocknál nincs Telenor csak T-mobil és Vodafon. a Másikkal az a gondom hogy nem jön be és fogalmam sincs mit kell csinálni. Erre valami ötletetek van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest