- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
iZed
aktív tag
nekem olyan celokra kellene hogy senki se tudjon hivni. a baj az h ejszakara nem szoktam kikapcsolni de azt se akarom h rezegjen. igy minden este rohangalhatok atallitani az oldalan levo kapcsolot h ne rezegjen ha odakapcsolom, reggel meg kapcsolahtom vissza menubol h rezgon legyen ha atkapcsolom. ez a nokiamnal 3 gombnyomas. na mindegy annyira nemzavar csak orultem volna;)
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #686 üzenetére
en majdnem biztosra veszem, hogy lejjebb megy a 3G es a 3GS ara is a kovetkezo szallitmany erkezesevel. de ugye ha vilagszinten hiany van akkor lehet hogy honapokig nem jon kamion. persze az is lehet hogy az egesz "hiany" dolog csak mestersegesen lett generalva hogy fenntartsak az erteket vagy az apple ujabb eladasi rekordot akar es ezert mondja h "addig vegyuk amig van". mondjuk annyira nemerdekel csak legyenma' pentek
-
iZed
aktív tag
grrr meg ket nappppp
addig kerdeznek parat azoktol akiknek van iPhone-juk, a kerdesek nem feltört telefonra vonatkoznak hanem a "full legal mostvettem Tmobiltol" verziora:
-van hivasszures?
-vannak profilok? azon a ketton kivul amit a kapcsolo csinal a tel oldalan, 3 lenne idealis, csorogjon; rezegjen; necsorogjon-nerezegjen de legyen bekapcsolva a telefon resze (ertsd: ne flight mod)
-tehetek bele masik T-s kartyat?
-ikon400 leszek, mire eleg az a 2gb? ho vegen mar szukoskodik vagy intenziv nethasznalat mellett is birja? nemigazan szoktam handhelden neetezni ezert nemvagom hogy milyen mereteket tud ez olteni.megkoszonom ha vki megvalaszolja
ja olyantol varnam aki biztosra tudja a valaszt mert van neki;)
-
iZed
aktív tag
jah jah vagom nem katasztrofa
csak olyan jolnezett ki ott itunesba berendezve az osszes sp es fg es meg mindig van majdnem 10giga.. de igy nyilvan az lesz h evadonkent tolom fel, nem katasztrofa. most.. csakmert 1-2ev mulva mar egyre szukebbnek fog tunni az a 16..
gyakorlati pelda a mostani nokiam, ami kb masfel eves es max 2gb sd kartyaval bovitheto. ezt azuonnal beleraktam amint meglett a telo, uuuuu 2giga hely jo sok blabla, keves tele birt akkoriban ennyi memoval. ma meg mar.. alig ferek el rajta
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #637 üzenetére
ha szetnezel a piacon azert meg a 16gb is erosebb a telefonok 90%-ánál. persze bele kell kalkulalni, hogy ket ev mulva mar eleg alap dolog lesz a 16gb. vagy inkabb kicsit a tobbihez kepest, de szerintem boven el lehet ferni rajta.
az appstorehoz nem kell, hogy legyen kartyad, pipald be a "no card" gombot, eloszor kartya nelkul regeltem, leszedtem par ingyen waret aztan megadtam a kartyam es vettem nehany fizetoset is. ugyhogy jovolna mar vmi amire ratehetem a sokcuccot
szerintem nagyon is elkepzelheto, hogy a kovetkezo szallitmany mar "emberi" aron erkezik. velemenyem szerint a kis keszletnek igen nagy koze van ahhoz, hogy ilyen draga lett.. gondolj bele, ha olyan kicsi a keszlet hogy csak 2-3 napra eleg akkor meg ennel ketszer dragabb aron is elfogyna
nameg ugye felvan halmozva a 3G, ugyhogy szerintem 2-3 honap mulva amikor a 3G is megcsappan es a 3GS-bol is lesz eleg szerintem lemegy az ara. az eszem azt mondja varjak.. a jobbik eszem meg azt h vegyem meg inkabb a 16osat
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #635 üzenetére
igazabol konnyen meg lehet totleni a 32gb-set, nekem osszesen 7giga zene van az itunesba bekeszitve, de most kenytelen voltam kivenni a teljes southpark es familyguy kollekciot (16gb a ketto) mert lejjebb adom az igenyeim es a 16gb-ba fektetek.. duplaannyik lettek az arak mint amire szamitani lehetett.. meg az intel is lenyomja a csucsproci arat amikor kijon az uj csucsproci. meg mindenki mas is.. igaz az apple is de ezt a T nemigazan veszi figyelembe..
-
iZed
aktív tag
hurrahurra, a T-n nem elerhetok az iphone arak valamint rovid idore azt is kiraktak hogy 31en megvasarolhato lesz. szerintem meg delelott kint lesznek a GS arak.
-
iZed
aktív tag
a T oldalan megjelent az arlistaban egy feher iphone, ugyanannyiert mint a 8GB-os fekete 3G. namost ha ez 3G cucc akkor a feher tutira 16GB, viszont ugyanannyiba kerul mint a fekete 8GB? tipusok meg mindig nicnsenek kiirva csak gifek..
-
iZed
aktív tag
a 10-20 sec az meg toleralhato.
ja, a futos programom veszti el az infokat.. meri a tavolsagot sebesseget megtett utat gps-szel, csak az a bajom hogy ha bejon egy hivas akkor ezeket elveszti.. sajnos itt meg nincs ugy megoldva mint a navinal, bar szoftverszinten elmenthetne ahol eppen all, ugyis megallok amig telefonalok tehat tudnam onnan folytatni. de az ultimate megoldas tenyleg az lenne, ha a hivasok a programon folul jonnenek, elvegre sok vizet nem zavar egy hivas, processzoridot alig igenyel.
-
iZed
aktív tag
igazabol en mar azzal elegedett lennek, ha egy beerkezo hivas nem kulon applikaciokent ertelmezodne, hanem barmi is fut, azon folul jonne a call.. es amikor leteszed visszatersz az alapprogramba ugy, hogy az vegig futott, merte az idot es tavolsagot akar gps-rol akar a futos programrol beszelunk.
elkepzelhetonek tartom hogy pl a 4.0 szoftverben mar kulon kezelik. a 4G-ben pedig valoszinuleg udvozolhetjuk majd a teljes multitaskot. -
iZed
aktív tag
jaja androidnak van ra eselye hogy komoly konkurenciat allitson az applenek. konkretan jelenleg egyedul neki van, biztos vagyok benne hogy lesz is androidos deviceom, de meg nem most. amik most vannak ARM11 processzorral azokat inkabb kihagyom. azon nem lesz am tul jo multitaskingolni..
-
iZed
aktív tag
egyebkent tud hivasszurest az iphone? a konkret problemam az, hogy sokat futok es leszedtem egy futos alkalmazast ami gps-szen nezi merre futok, irja a lefutott tavolsagot meg egy kazal mas infot, viszont ugye a multitasking hianya miatt, ha kozben hivnak akkor elvesztem amit idaig mert.. flight mod bekapcsolasa se megoldas mert akkor meg -ha jol tudom- a gps is inaktivalodik.. tehat olyankor ratennek minden szamot hivasszuresre es nem lenne problema.
ja nincs meg iphoneom, de remelem penteken lesz
-
iZed
aktív tag
a navival nem az a baj h nehezkes kezelni.. ott a navigon konnyu kezelni es leveri pl a a tomtom navigaciokat. az igazi problema hogy kilep ha hivas erkezik, es ugyan folytatja onnan ahol volt, elveszti a gps jelet es percekig tart amig ujrakonnektel. ez foleg annak fenyeben zavaro, hogy a hardver nevetve elbirna a telefonalas mellett a terkepet, meg halkan mondhatna is hogy merre menjek.
egyebkent biztos vagyok benne, hogy ezt hamarosan kijavitjak es engedik a navit hatterben futni. csakugy mint az ipod se erne semmit ha nem futhatna hatterben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest