- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
Erős használat mellett 1 nap. Gondolom közepes, gyenge használat mellett 2-3 napot is elketyeg, de ki az a marha, aki az iPhone-t 3 napon keresztül le tudja tenni
Összehasonlítási alapom a Samsung Omnia, annál sokkal tovább bírja, pedig erősebb proci és kijelzővel van megáldva, az E71-nek viszont nyomába sem ér, annak viszont sokkal kisebb a kijelzője.
-
Laox
aktív tag
válasz
rayoliviero #953 üzenetére
Gondolja át, hogy bár hardverileg hasonlítanak, az iphone szoftvere gyorsabb, és ott van az apple store, ami óriási előny a véleményem szerint.
-
Laox
aktív tag
A 3gs sokkal gyorsabb, mint a 3g. Jóval gyorsabb hardvere van, a mai piacon a legjobb proci és grafikus vezérlő hajtja. Nem beszélve a szoftveréről, az apple úgyis ezt favorizálja.
Sebesség tekintetében nagy a különbség.
-
Laox
aktív tag
Milyen újabb telefon?
Véleményem szerint az iPhone-val legfeljebb a Google Android versenyezhet, de annak tutira kell még 1-2 év, hogy kiforrja magát. Addig meg vígan az iPhone a legjobb.
Feltöltőkártyához is lehet vásárolni internetcsomagot, mindenképpen tegyed meg és vedd számításba. Én abban a hitben tartottam magam, hogy alig fogok netezni, szintén csak iwiw és email, de az iPhone annyira gyors és (szinte) mindent megjelenítő netezést tesz lehetővé, hogy a PC helyett inkább befekszem az ágyba és onnan netezek telefonnal, az 1GB-os csomagom soványnak néz ki. Nem vicc.
Remélem segítettem.
-
Laox
aktív tag
Nekem volt E71-em, ami nagyon jó kis telcsi volt. De az iPhone-hoz képest sehol sincs. Nehezen hihető, de az iPhone-on gyorsabban lehet gépelni, nagyon hosszú word doksikat és emileket szoktam írni vele könnyen.
Az operációs rendszere is jóval jobb. Egyszerűbb, de minden benne van. Nem beszélve a végtelen számú letölthető progiról, ha valami eszedbe jut, azt biztosan megtaláod az apple store-ban.
Egyértelműen ajánlom, engem lenyűgözött ez a 3gs.
-
Laox
aktív tag
Igen, a MM S és az Ikon 200 esetében ez a helyzet.
Nekem a munkám miatt sokat kell telefonálnom, így az Ikon 400 és a MM L díjcsomag versenyzett.
Az sms nem nagyon érdekel, mert ennyit (300) sosem tudnék elküldeni, de mindenképpen jó, hogy bármely hálózatba lehet.
A telefonálási idő között viszont megdöbbentő különbség van, az ikonnál ugye 400 perc, a MM L-nél pedig 523-578 perc foglaltatott a díjcsomagba.
Az adatforgalom megint egy érdekes kérdés, mert minden nap órákat nezetek, mailezek, de így sem megy el az 1gb, mivel a youtubeot és ehhez hasonló oldalakat nem látogatom.
Így tehát átgondolva mindent, nagyon könnyen a MédiaMánia L jött ki győztesnek, ami szerintem jelenleg a magyar piacon található egyik legjobb díjcsomag.
-
Laox
aktív tag
Nem csak azokkal, és ha rám hallgatsz, akkor médiamáni l vagy xl csomaggal éri meg, én is azzal vettem a 3gs-t, minden tekintetben jobb díjcsomag, mint az ikon. Pl médiamániában bármely hálózatba lehet küldeni smst és több percet ad, az ikonnal csak hálózaton belüli sms van a díjcsomagban és kevesebb perc is jár hozzá.
-
Laox
aktív tag
Van valakinek valami infója arról, hogy mikor lesz megint készlet a tmobilnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest