- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Úgy tudom ilyen szigorúan csak ennél a készüléknél igen.
ezt a topikot olvasd át, van aki új előfizetőként 0 kaucióval kihozhatta, van akinek meg annak ellenére is fizetnie kellett, hogy már meglévő előfizető. teljesen változó, nincs benne semmi következetesség, hogy kitől és mennyit kérnek. -
joey04
titán
Attól függ mennyit használod a telefont. Ha sokat beszélsz (nagyon) és modemnek is használod, akkor az ikon600 is jó lehet, hiszen nem drágább a csomag, mintha a benne lévő szolgáltatásokat külön "elhasználnád" (4gb net, 600perc bárhova, 400sms tmobilba)
Szerintem az ikon400 a legjobb a legtöbb embernek, 10k és van benne 400perc, 2gb net, meg 200 sms tmobileba.
Nekem az ikon200 és 600 keveréke lenne a jó: 200 perc duma, 4gb mobilnet. vagy csak 100 perc duma is elég lenne.itt a részletes árlista
matematikailag ikon200 12 hónap. akkor 125k+60k vagyis 185k a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest