- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
A válasz helyeslő, bár a beszélgetős részét még nem próbáltam hogy kompatibilis e másik telefonnal, de zenét kétség kívül lehet vele hallgatni.
Én a helyedben nem apple-headset-et vásárolnék, inkább egy sennheiser-t például.
Jómagam is rengeteg zenét hallgatok és telefonálok headset-el de nekem kevesebb mint egy év alatt elkopott az elasztikus gumikarima+egyszerűen megadta magát a bal oldal. Gyárit akartam venni, az meg 10guriga körül mozog, amit picit felüláraztak. (mint minden almát)
Tehát ha megfogadod egy nem IT-s de apple-t használó user tanácsát, és nem fontos neked a fehér madzagosok táborába tartozni, akkor ennyi pénzért vagy kicsit többért (max +2000 vagy 3000) vásárolj egy igazán prémium fülest, pl: a fent említett sennheiser-t. Az nagyon komoly hangzásvilággal rendelkezik, és látványnak sem utolsó.de ezekhez a kérdésekhez adok neked egy linket, ahol a nálam nagyobb szakik pár perc alatt reflektálnak:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest