Új hozzászólás Aktív témák
-
Quar
csendes tag
válasz
DonDennis #775 üzenetére
U.i.: hol lehet rá jó képernyő védő fóliát venni?
Én ma vettem IVS-t a westendbeli istyleban. Most szenvedtem rá, 1 óra szívás után. Az tény, hogy nem karcolódik és fóliából a legjobb, de arra kiváncsi leszek, hogy mennyire rontja a kijelző képét... Most frissen rárakva elég drasztikusan, de állítólag 24 óra múlva már jó lesz.
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #686 üzenetére
en majdnem biztosra veszem, hogy lejjebb megy a 3G es a 3GS ara is a kovetkezo szallitmany erkezesevel. de ugye ha vilagszinten hiany van akkor lehet hogy honapokig nem jon kamion. persze az is lehet hogy az egesz "hiany" dolog csak mestersegesen lett generalva hogy fenntartsak az erteket vagy az apple ujabb eladasi rekordot akar es ezert mondja h "addig vegyuk amig van". mondjuk annyira nemerdekel csak legyenma' pentek
-
Champipi
aktív tag
válasz
DonDennis #649 üzenetére
Én várnék vele 1 hónapot. Ugyanis ezek bizonyára azok a készülékek amik még a futószalag elejéről jöttek le és az soha nem egy nyerő dolog. Bár azt mondják, hogy ugyanolyat kapsz majd egy hónap múlva is, de sztem, ha valami gáz van a készülékkel, akkor csak utánaállítják a gyártást a következő szériánál...
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #637 üzenetére
ha szetnezel a piacon azert meg a 16gb is erosebb a telefonok 90%-ánál. persze bele kell kalkulalni, hogy ket ev mulva mar eleg alap dolog lesz a 16gb. vagy inkabb kicsit a tobbihez kepest, de szerintem boven el lehet ferni rajta.
az appstorehoz nem kell, hogy legyen kartyad, pipald be a "no card" gombot, eloszor kartya nelkul regeltem, leszedtem par ingyen waret aztan megadtam a kartyam es vettem nehany fizetoset is. ugyhogy jovolna mar vmi amire ratehetem a sokcuccot
szerintem nagyon is elkepzelheto, hogy a kovetkezo szallitmany mar "emberi" aron erkezik. velemenyem szerint a kis keszletnek igen nagy koze van ahhoz, hogy ilyen draga lett.. gondolj bele, ha olyan kicsi a keszlet hogy csak 2-3 napra eleg akkor meg ennel ketszer dragabb aron is elfogyna
nameg ugye felvan halmozva a 3G, ugyhogy szerintem 2-3 honap mulva amikor a 3G is megcsappan es a 3GS-bol is lesz eleg szerintem lemegy az ara. az eszem azt mondja varjak.. a jobbik eszem meg azt h vegyem meg inkabb a 16osat
-
iZed
aktív tag
válasz
DonDennis #635 üzenetére
igazabol konnyen meg lehet totleni a 32gb-set, nekem osszesen 7giga zene van az itunesba bekeszitve, de most kenytelen voltam kivenni a teljes southpark es familyguy kollekciot (16gb a ketto) mert lejjebb adom az igenyeim es a 16gb-ba fektetek.. duplaannyik lettek az arak mint amire szamitani lehetett.. meg az intel is lenyomja a csucsproci arat amikor kijon az uj csucsproci. meg mindenki mas is.. igaz az apple is de ezt a T nemigazan veszi figyelembe..
-
Ulkesh
őstag
válasz
DonDennis #629 üzenetére
"A legviccesebb hogy ikon 200 al ami még azt mondom hogy a havi díja nem lehúzás mert az még csak 5000 ft annyit kb mindenki elkölt 1 hónapban na most azzal is 125000 Ft és arra rájön még 24x5000 ft ami 120000 = 245000 Ft ... GSMHOME megbízható bolt stb... kártyafüggetlenül 254000 Ft ... "
Már írtuk, hogy ez így hülyeség.
Az előfizetés ára NEM a készülék ára, ha meg mégis így számolod, akkor a GSMHOME árára még számolj rá szintén 24x5000-et, mert előfizu nélkül azt sem fogod használni sok mindenre -
hanee
senior tag
válasz
DonDennis #143 üzenetére
Kedves DonDenis!
A prémium kategóriaságot nem az határozza meg, hogy egy szolgáltató milyen akciókkal kínálja a telefont. Egy kicsit számolj utána, hogy amennyiben 990 Ft-ért veszed meg az iPhone-t kétéves hűségnyilatkozattal, mennyit fogsz még "ráfizetni", mert azt gondolom nem sokan vannak, akik azt az előfizetési kategóriát kihasználják telefonálásban, netezésben és sms-ben. Megveheted részletfizetésre a Miele mosógépet is a Media Marktban, de attól az még prémium kategória, hogy te 0 Ft-ért hazaviszed és utána részletekben nyögöd (de azért ha a Miele-hez besétálsz ott erősen 300-nál indulnak).
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok IT-s, így természetesen nem ismerem az összes létező prémium kategóriás telefont sem, de mondjuk sok mással nem említeném egy lapon, amiket hasonló áron kapsz meg.
Itt Magyarországon pontosan azért volt szükség arra, hogy szolgáltatón keresztül, akciósan hozzák ezeket a készülékeket, mert a magyar átlag ember az átlag fizetéséből nem tudja megvenni teljes áron, kp-ban. Ez inkább az ország és az emberek gazdasági helyzetét mutatja, amihez az Apple igen ügyesen alkalmazkodik, szerintem; sokkal jobban mint más gyártók (pl. Sony-Ericsson az X1-es árával).Én úgy gondolom, hogy a T-mobile-nál aki egy elfogadható és ésszerű konstrukcióban vásárolja a telefont, az legalább 70 ezer Ft-ot fizet ki érte. Így már azért annyira nem is olcsó, de még mindig kedvező, tekintettel arra is, hogy az előfizetési díjat ki is használod (Ikon 200-al pl), de cserébe 2 évig nem válthatsz. Megkaphatod amúgy domino csomagban is, 128 ezer Ft..
Tehát véleményem szerint igenis prémium kategória a maga nemében, csak az Apple egy kicsit jobb marketingben, ezért elérhetővé tette a széles vásárlóközönség számára is, kedvező konstrukciókkal..
És kérlek, ne mondj ilyeneket hogy hülyeséget beszélek, mert szerintem én sem írtam neked ilyesmit.
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest