Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[balu]
tag
Azért az a három-négyszázezer igencsak soknak hangzik.
-
-
David75
őstag
Még nem látom az értelmét egyelőre.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Stiky
senior tag
Kíváncsi vagyok már a tényleges kinézetére a dolognak. Mert gondolom ez a kép csak fanmade vagy ilyesmi. De ha ez is iPhone kinézetű lesz mint az iPod touch... hát akkor ismét megmutatkozik majd a hatalmas formai kreativitásuk...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
plus44
veterán
Na most jelen pillanatban én se látom sok értelmét, ha csak nem lesz pofátlanul olcsó.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
[balu]
tag
Darabra meg nagyon kevésnek hangzik, ezért gondoltam, hogy nálunk kb ennyi lesz.
-
veterán
Hát sok értelmét nem látom,gondolom az Apple árazása szerint 150 ezer forintnál drágább lesz.Akkor meg minek.
duree54
-
hyperspace
őstag
nagyon tetszik, nagyon varom, nem erdekelnek az elozo hsz-ek, amik leszoljak. biztos rengeteg izgalmas es hasznos funkcioja lesz. de remelem egy kicsit jobb minosegu lesz, mint a 3g-s iphone (illesztes, ragasztas, stb)
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
David75
őstag
válasz hyperspace #12 üzenetére
Én is csak egyelőre nem látom értelmét,de majd ha tudom miket tud pontosan...Bár jobban örülnék egy imac-nek multitouch screen-el
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
joey04
titán
Biztos nem az ára, mert elvileg az iPhone és a Macbook közé lövik be.
Értelmét viszont nem nagyon látom. Nem azért, mert Apple, mindegy a gyártó. -
törölt tag
E-book olvasónak nem e-ink használatával és hosszú üzemidővel? Na, akkor ez is el van baxva. Amennyiben megkapja a fón fényes kijelzőjét akkor felejtős értelmes reader használatra.
Amennyiben lenne benne normális jegyzetelési funkció, tollal jegyzetelés lehetőségével- stylus is megfelel- akkor látnám értelmét és érdekelne is. Így azonban annyira nem fog meg. A kikapcsolhatóságával kapcsolatosan is vannak aggályaim, akkuidővel kapcsolatosan sem érzem húdeexpertnek, ha a fón/táccs alapján iundulok ki belőle. -
sien
aktív tag
válasz #06658560 #15 üzenetére
huha ez a kikapcsolhatóság dolog nekem már sok a logikai bakugrásból
én rég óta várok már egy ilyen készülékre. 10-11" közötti érintésérzékeny képernyő, billentyűzet nélkül, amin lehet színes e-bookokat olvasni, filmet nézni és netezni. ha mindez az iphone színvonalán jön, macos-sel, jó akkuidővel, 200e ft ot se sajnálnék érte. csak jöjjön már.
-
MODERÁTOR
-
sien
aktív tag
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
jogos, akkor 300k . csak legyen olyan amire várok. ennél azért sokkal többe nem kerülhet, bár apple-éknál másként kenik a fánkot
-
joey04
titán
Szerintem 210-230 között lesz maximum
-
vehement69
senior tag
600 dolláros árról, és iPhone OSre alapuló (ja, sajnos szó sincs teljesértékű Mac OS-ről ) operációs rendszerről szólnak a pletykák. üzemideje meg jó lesz (7-8+) óra.
I am cancer in your bones
-
sien
aktív tag
válasz vehement69 #22 üzenetére
a 600 dolláros ár több mint jól hangzik játsszon le filmet, legyen rajta usb slot, wifi, jó böngészővel ami flash-t is támogat. najó és lehessen kikapcsolni . nem lehet mondani hogy az igényeim túlzottak lennének. egy jobban várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Steam topic
- Elektromos autók - motorok
- Router gondok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen