Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon tetszik ez a kütyü, nekem pont megfelelne, de Bocha, kétlem hogy ez nem mágnes elven működik !!! Szerintem olyan mint egy normál hangszóró, csak membrán nélkűl, vagyis van benne egy minimális keménymembrán mert arra van szerelve a felülettel érintkező vibráló talp
-
korpicschess
veterán
válasz
eclipse006 #27 üzenetére
Pláne, hogy az kb. 5k ebayen.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
eclipse006 #27 üzenetére
Nem rezeg azért le, a gumi az alján nem hagyja. Csak oda kell figyelni, hogy ne legyen poros a felület, amire rakjuk.
-
AS
félisten
válasz
eclipse006 #25 üzenetére
LOL, mivel ez a lényege.... de cikk is írja.
-
gabancs
addikt
Bocs srácok, hogy ezt mondom. A videók alapján ilyen igénytelen tucc-tucc zajforráshoz használható, de ZENÉT hallgatni vele nem biztos, hogy érdemes.
-
mtcob
senior tag
Kifejezetten tetszik, ha lemenne az ára 15k-ra, már mennék is érte a bolba
-
bwoay
nagyúr
elnézve a reakciókat konkrétan esedezem egy X-Mini tesztért!
ha kell, nagyon szívesen le is szervezem a forgalmazó céggel! sőt, akár én magam biztosítom hozzá a terméket!
fl0werstar:
azért azt tegyük hozzá, hogy a BT-s X-mini ára pontosan 24990.
ez is csak úgy, hogy időközben finomítottak rajta,
a honlapon még a kezdeti 30 rugós ár látható,
ami azért elég meredek... -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez hol lehet ehhez képest minőségben? Lehet veszek majd egyet.
-
dreamdancer
őstag
Drágának nem mondanám, legalábbis ha zenehallgatás a cél és nem a 4.000 forintos pc-s hangszórókkal vetjük össze. A minőség viszont... hát maradjunk annyiban, hogy a kompakt méreten és a hordozhatóságon kívül más aligha szól mellette. Gondolom, nem véletlenül tesztelték azzal a szar elektromos zenével a videón, nem mondjuk jazzel.
-
Rickazoid
addikt
Tehát drága és cserébe rossz (legalábbis az ebben az árkategóriában kapható normál hangszórókhoz képest mindenképp rosszabb, sok esetben sokkal rosszabb) hangminőséget produkál. Értem.
-
L4mie
veterán
rockit szimpatikusabb cumó volt, bár ha jól látom ez magában is lejátszó
-
AS
félisten
Itt egy jobb video rola
link
Egész a jó a basszus: D -
Ati1979
veterán
Jól néz ki meg menő, és arra jó, hogy 10 percig ökörködni lehessen vele.
25k viszont sok érte. Nekem ez egy drága játékszernek tűnik...
-
törölt tag
Az a név!
Nekem ilyen x-minim van, és eszméletlen jò. Tök sokàig bìrja, nyilvàn egy termet nem ordìt be, de szobàban tökéletes. ös nem volt 25 rugò.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszik
-
Dr.FantastiK
őstag
ez most Apple termek ?
az ara horribilis, de a hangzasa nagyon tetszik.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem van ennek helye, pl ember lemegy egy hétvégére barátokkal bográcsozni, vagy sütögetni. Oda elég ritkán cipel az ember stúdió minőségű hangszórókat. És a mai időkben a zenét jobb esetben notebook vagy okostelefon/tablet szolgáltatja. Azokkal meg ez bőven felveszi a versenyt. nekem személy szerint a Rock-it jobban tetszett, mivel ez csak gyakorlatilag vízszintes felületeken működik (ha nem akarja az ember folyamatosan tartani).
-
nLali
őstag
Lejárt a szerk. idő. Oké, legyen. Én nem hallgatnék rajta zenét.
Mert arra alkalmatlanValóban van helye a piacon. Mondjuk a telefonra utólag felszerelhető optika és a jack csatlakozóba dugható köves dísz között. Befejeztem az offolást. Bocs.
-
Deathdox
csendes tag
Elég fura elv zenehallgatásra, de tuti hogy nekem soha nem lesz ilyenem és nem ezért, mert nem tudnám megfizetni.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Emberek 300 forintos fülhallgatókkal is boldogan hallgatnak zenét, szóval szerintem elég erős azt kijelenteni, hogy valami zenehallgatásra alkalmatlan. Én a helyedben úgy fogalmaznék, hogy te semmiképp sem hallgatnál rajta zenét, amit abszolút el is tudok fogadni. Egyébként én sem feltétlenül ezt választanám, de ettől függetlenül látom a helyét a piacon. Azt pedig kérlek, hidd el, hogy nem olyan gyenge, mint amilyennek a technológia alapján tűnik.
-
nLali
őstag
Nem szeretnék a nap trollja lenni. Komoly cégek évtizedek óta fáradoznak, hogy miként lehet rögzített hangot reprodukálni. Nem így csinálja egyik se
Ez egy rossz vicc. Játék gyerekeknek. Zenehallgatásra alkalmatlan. Ezt a kijelentést úgyis vállalom, hogy nem hallottam a szerkezetet.
-
nLali
őstag
Nem a legjobb módja a hang reprodukálásának. Ennyi erővel egy fazékba tehetem a telefonomat, az kb megüti ezt a szintet.Próbáltam komolyan venni, de a videót nehéz végignézni röhögés nélkül. Ennek van ipari változata, amivel szabadtéri koncerteket lehet rendezni. Stereo módot is támogatja. Illetve térhangzáshoz külön sugárzókat lehet vásárolni.
-
tipuka
addikt
Jóféle cucc, de az én pénztárcámnak drága lenne mondjuk
-
DiVaD
senior tag
Érdekes, bár nem az Én világom. De maga az egész elv tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Rock-It után egy újabb vibrációs hangszóró került a szerkesztőségbe, mely kicsit máshogyan, de mindenképpen eredményesen közelíti meg a témát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest