- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Nagyon fantáziadús kis cucc.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
pontazire
csendes tag
Nemrég kaptam meg az iPhone BookBook tokom (a 220Voltnál olcsóbb...), amit azóta is örömmel használok. Bár a telefon jóval vaskosabb lesz tőle, még így is simán befér az egész a nadrágzsebbe. Eleinte az egész cucc túl merev volt, nehezen hajlott, de végül is bőrröl van szó, nem csoda, hogy be kell járódnia. Egy-két hét, és tökéletesen hajlik. Bátran lehet nyúzni, tényleg minőségi cucc.
Hátránya, hogy nem igazán látod ezentúl magát az iPhone-t - ez inkább rajtamaradós tok, csak akkor veszem ki a telót, ha autós tartóba teszem. Minden mást simán lehet benne hagyva használni. Ha valaki szereti a csupasz iPhone karcsúságát a kezében is érezni, akkor ne ilyet vegyen.
Ha kérdésetek lenne, csak bátran, szívesen válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
Stiky
senior tag
ó anyám, ez pedig nagyon komoly
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Stiky
senior tag
Optimus 7-esre is lehetne ilyen pöpec tok. Ráadásul úgy szerintem csak fele ennyi lenne az ára mert nem apple kiegészítő lenne.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Allure
aktív tag
az iPad tok nem bejövős, főleg ennyi pénzért.
-
plus44
veterán
Itt is rendelkezik egy kolléga ilyen iPhone tokkal és jómagam is venni fogok. Jó ez a cucc, bár 3-4000 forinttal drágább mint a társai bar pont annyival tud többet is, de ettől függetlenül nyilván drága.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
b4zsi-
őstag
Szerintem nem nagyon passzol össze a két design...
-
szilagyiv
senior tag
Lemaradt a "Holy Bible" felirat az iPhone tartóról
Azért ha már ezt is kínában gyártják, akkor lehetne olcsóbb is, vagy fizetketnének a munkásoknak többet.
-
Inarus
addikt
A iPhone tok kifejezetten tetszik. Nagyon jó az ötlet.
-
-igu-
addikt
Emlékeim szerint az első iPad megjelenése után nem sokkal már lehetett kapni ezt a tokot.
Akkor újdonság volt, igen.
Persze nem itthon...[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
MichaelSD
őstag
Zseniális ötlet.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
atike
nagyúr
Valamelyik külföldi oldalon tegnap már olvastam erről a tokokról, de valami eszméletlen nagy ötletnek tartom. Nagyon jól néz ki! Jó, hogy itt is írtatok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, jó minőségű és ebből adódóan nem olcsó védőtokok jelentek meg iPhone-hoz, iPadhez és MacBookhoz. Kipróbáltuk őket.