- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az őszhatás tetszik, de a széles kialakítás már kevésbé, de a hangzás világára kiváncsi lennék
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hobbbyt
őstag
Félre értés ne essék, nem azt mondom hogy nem jók.. csak szerintem nem feltétlen olyan jó mint a vele hasonló ársávban lévő kevésbé felkapott/divat/ismert/hype-olt stb.. (ki hogy nevezi) márkák. Persze tényleg hallás és itt már egyéni ízlés is beleszól a dologba..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Sz.Tomas
csendes tag
Részben egyetértek de miután meghallgattad amihez hozzászóltál, utána alkothatsz olyan véleményt, hogy mi jobb minél. A felsorolt márkákból is vannak jó, szépen szóló darabok és vannak kevésbé. Abban azért sokan vitatkoznának veled, hogy a Bose QC15 nem számít jónak. Nekem például nem tetszett annyira de a legtöbb tesztben max. pontszámot kap.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Próbálj ki valami normális fejhallgatót.. Ne csak a Bose meg a Beats legyen a minta.. mert ezek a luxus márkák ára nem a teljesítményüket tükrözi. Egy hasonló ársávban lévő pl. Beyerdinamic, Sennheiser, Audio Technica, Denon stb.. jellemzően jobb hangot tudnak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
dreta
tag
Nagyon szép darab. Kár, hogy a jobb oldalon van az érintésérzékeny felület.
-
Sz.Tomas
csendes tag
Kb. 2 hónapig volt nálam egy ilyen fejhallgató ami a cikkiró szerint új. Ezzel szemben minimum 2 éves model.
Erősen vitatkoznék a tesztben leírtakkal, főleg hangminőség témában. Egyszerre használtam egy minden tesztben agyondicsért Bose QC15, ez és az általában lesajnált Beats Pro társaságában. Messze ennek volt a legtermészetesebb, legtisztább hangja.A másik kettő nem egy ligában játszott ehhez képest. De továbbmegyek, sok fejhallgatót volt szerencsém kipróbálni és ebben az árkategóriában nem igen találni olyan cuccot aminek ilyen tere van. Van hibája bőven, pl. Hogy vezetékes módban gyenge a hangja ill. Akkor sem lehet a bluetooth-ot kikapcsolni de mindenkinek ajánlom a kipróbálásáot.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Csúnya is, drága is, hangminőségben sem domborít. Nem épp a legjobb vétel.
A névről elsőre azt hittem, megint valami 4 rotoros csoda repcsi. -
szilagyiv
senior tag
Első gondolat: vazz... mekkora bucka
Második (lap alját olvasva): "de aki elsősorban jó hangminőséget keres, nem biztos, hogy vele jár a legjobban"Köszi, nincs több kérdés.
-
nagyúr
-
DxxD25
tag
szvsz ez a dizájn, valami förtelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zyxel NAS326
- iPhone topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch