Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz sekli #11 üzenetére

Igen, ezen az oldalon értem el a 84 szó / percet, csak nem emlékszem, hogy az hány szónak felel meg :)

• Dany007

veterán

Na, mostmár olvasható! :)

Nekem spec. tetszik a "teszt". Mondjuk árak tekintetében nem egy Air-rel hasonlítottam volna össze. Hiszen azért az egy 'nemgyenge' laptop kategória, még szép, hogy jóval drágább. Hanem mondjuk egy hasonló vizuális élményt nyújtó netbookkal már ha van olyan.

A gépelés részre kitértem volna még egy kicsit részletesebben. Szerintem a netezésnek része a gépelés is. E-mail, fórum, Facebook stb... (persze meg lett említve a dolog)
    De csak simán virtuális billentyűvel milyen lehet gépelni? Mert szerintem neccesebb, mint ahogy az le lett írva, bár tény, hogy nekem nincs tapasztalatom iPad terén, de egy netbookot se bírok ágyban ülve / fekve kezelni huzamosabb ideig. És ez alatt kb 20-30 percet értek.
    Tehát a plusz billentyűzet Pad-hez erősen ajánlott (szvsz). Aki kistámasztóka meg praktikus és jó ötlet. Kár, hogy nem jár hozzá alapból.
    Viszont ha ki van támasztva az asztalon, és úgy pötyögök, nyomkodom, akkor nem tudom könnyedén odébb tolni? Esetleg feldönteni vagy ilyesmi? Mert ugye kicsi a súlya, a támaszték alul van így a súlypont is eltolódik stb... Szal esetleg nem kell külön óvatoskodni ilyen esetben, hogy ne toljam odébb vagy döntsem fel?

Mobilitás kérdésében is egyezik a véleményem. Ha már táska kell mindegyiknek, akkor az a 400 gramm már nem hiszem, hogy számít.

Az a 600 leütés amúgy hány szónak fele meg? :) Nekem pár éve 84 szó / perc volt a rekordom, és olyan 78 körüli az átlagom. Volt erre egy topic a blogout-on anno.

"érezhetően könnyebb ugyan, és a méretek "
    "de az élmény még így sem lesz az igazi."

Új hozzászólás Aktív témák