Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Az ilyen dolgok miatt ódzkodom az Apple termékeitől. Androidon veszek egy 16 Gb-s kártyát, 8 ezerért, belerakom, és használom. Ez meg drága, lesz 1 külön cucc amit cipelnem kell, plusz még terheli az akkut is.
Nem trollkodásnak szántam, csak leírtam a véleményem. -
Domxc
senior tag
Jó ötlet, rossz ár.
-
passatgt
aktív tag
Jezabels
-
opeter87
senior tag
amennyibe egy ilyen kerül, annyival drágább az alapból 16GB-os iPhone vagy iPad
inkább arra fizetnék rá minthogy vegyek egy ilyet.sokkal olcsóbban még jó ötlet is lenne és el is gondolkodnék egy ilyen
-
Misi1979
őstag
Kimaradt egy S: három legfrissebb iphone: 3G(S), 4, 4S
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt nem mondanám hogy semmit se ér, de az biztos hogy az iOS fájlkezelése iszonyatosan korlátolt, buta, selejt, hulladék. Nekem is van egy NAS-om amit ipadhoz használok és egész jó hasznát veszem, de lehetne sokkal jobb is. Sajna iOS-en a leghasznosabb kommunikáció az e-mail. Nagyon nehéz külső fájlokat átvinni egy iOS eszközre és nagyon nehéz kivenni onnan. Egy betonfal és egy fekete lyuk keveréke az amit kitaláltak az iOS fejlesztői.
-
anubys1984
aktív tag
30ezerért vettem használtan a 32gigás 3. generációs touchomat. Tárhelynek bőven elegendő, plusz még olcsóbb is volt, mint ez. Túlárazott és szerintem a legtöbbek számára felesleges is.
-
kolosanyi
veterán
Jó drága és kb semmit nem ér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vezeték nélkül kommunikáló háttértárral meg tudjuk növelni iOS-alapú eszközünk tárolókapacitását.
- Facebook és Messenger
- Filmgyűjtés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest