Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Egészségükre.
Igazándiból engem addig nem izgat, hogy ki zsebel többet, amíg megvan némi fejlődés és látom, hogy van értelme 2-3 évente upgradelni. Akkor is vásároltam Apple terméket, amikor a kutya sem foglalkozott velük.
Én egyébként a HTC-nek szurkolok kicsit, mert kellemesek a termékeik és versenyképesek. Nagyobb részt érdemelnének.
-
gerilee
aktív tag
"...az Iphone 5 lesz majd a Galaxy S3 igazi ellenfele!"
Az a baj, olyan ütemben halad a fejlődés, hogy mire kijön a iP5, a SGSIII már "elavult
konstrukció" lesz. A iP5 topikokban meg majd jönnek az érvek, hogy jó-jó, de majd a SGSIV bucira fogja verni. És kezdődik elölről a körforgás... -
=Mentor=
őstag
Én a Samsung nyereségével való összehasonlításra lennék kíváncsi, mert ok hogy csaknem 2x annyi Samsung okostelefon talált gazdára a 2. negyedévben, de a nyereség szerintem közel azonos szinten lehet az Apple profitjával.
(#3) Gusztáv: A Samsung Galaxy S3 már bőven megszorítja az Iphone4s-t, de ugyebár a hardverspecifikáció nem minden és arról se feledkezzünk meg, hogy az Iphone 5 lesz majd a Galaxy S3 igazi ellenfele!
-
V1kt0r14
csendes tag
Nem láttam az eredeti interjút, de ha esetleg a fordítás nem pontos, akkor akár ugyanakkora is lehet az árrés:
Az iPhone-nál "nyereség"-ről beszélnek, ami lehet haszonkulcs is és árrés is. Egy 50%-os haszonkulcs megfelel egy 33%-os árrésnek, ami közel van az iPad-éhez.A haszonkulcs és az árrés között a különbség az, hogy az előbbit "alulról", utóbbit "felülről" számolják
-
Xero
nagyúr
Cikket nem olvastam végig. Jogos.
Ezek alapján valóban 75e.(#31) randras: Fektet a fene. Pusztán a nagy szájú károgásra akartam rámutatni, ami közel sem jött be. Nyilván én sem mondtam volna a büdös életben sem, hogy 5x-ös értékük lesz 5 éven belül. Nem is vagyok bróker, hogy ilyesmiről akár sejtésem legyen, de a jelentős piacnyerés és növekedés bejött, akárcsak az iPodnál.
-
Xero
nagyúr
válasz
rudymester #7 üzenetére
Mit is írtam anno róluk?
Majd jött a válasz a rémesen hozzáértő kollégától:
Hogy is alakultak a részvények, az utóbbi 5 évben?
120$-ról 600$-ra?
-
mrhitoshi
veterán
Ha akkora nyereség lenne az iPad-en, mint iPhone-on, akkor fél milla lenne egy iPad.
Amúgy tetszik ez a Tim. Ismeri az inget.
-
Möhe
addikt
Az Apple Store az közvetlen a gyártói bolt vagy franchise? 90k az árrés 1 ájfonon
-
GALARDO
addikt
Nekem 4" felett, már kényelmetlen használni, egy telefont. Én úgy számítom, hogy a most 3,7-4 között lesz, az iPhone. De nekem a 3,5 a tökéletes méret. Mint máshol már említettem, ha egy nagyméretű média lejátszóra lenne szükségem, akkor iPad lenne a befutó. Mert 10 alatt, már túl kicsi ilyen célú felhasználásra, számomra.
Én a telefont, elsősorban telefonálásra veszem.
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de ezt lehetett sejteni.
-
GALARDO
addikt
-
csoki46
senior tag
Megnézném azt is, hogy más országokban mekkora árréssel dolgoznak! Vagy egységes az egész?
-
törölt tag
nyílván a múltimédia miatt
-
joey04
titán
nem meglepő. az iphone drága, az ipad viszont "olcsó".
-
randras
veterán
válasz
rudymester #7 üzenetére
-
-
randras
veterán
válasz
rudymester #7 üzenetére
"Hatalmas, 3,5 collos, 320x480 pixel felbontású érintőképernyő" Régi szép idők!
-
randras
veterán
Nincs valakinek linkje az első iPhone megjelenéséről szóló cikkhez itt PH-n?
-
Löncsi
őstag
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Amolyan:
Lehúzunk benneteket mint állat.
DEAL WITH IT. -
Black Dragon
addikt
Jó ez a kép a cikkhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Reuters által megkaparintott dokumentum alapján az Apple egy iPhone-on annyi profitot termel, mint két iPaden összesen
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest