Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Aki egy ilyennel nem lenne el minimum 3 óráig, annak nem volt gyerekkora
10 perc mondjuk igen kevés.
-
bolvar
senior tag
válasz
varga.balazs #15 üzenetére
nekem volt 2 darab is és szépen lehetett vele igen messzire pontosan navigálni.csak a magasságbeli eltérés volt neki a gond.
a 10 perces aku idő ami nevetségesen kevés egy ilyen termékhez...minimum fél órát kéne menni egy feltöltéssel egy ilyen cuccnak... -
Cyberpunk
félisten
Drága játék szer. Ha lenne pénzem rá akkor sem vennék ilyen baromságokat. Akkor már inkább egy RC heli.
-
Jaffafa
aktív tag
Asszem megvan a szülinapi ajándékom
-
3,7Wh-s akksi és 24W fogyasztás együtt kevesebb, mint 10 perces üzemidőt eredményez.
-
varga.balazs
aktív tag
jó lenne nekemis egy ilyen, de ennyiért...és tényleg a wifi az nem sokat jelent, esetleg egy ilyen közepes méretű beltéren.
-
Sennalacy
aktív tag
Ettől azért messze van képminőségben, pedig még ez sem tökéletes. Talán majd a 3 vagy 4...
Tudom árban sem ugyanaz, de azért filmeseknek ajánlgatni enyhén szólva nevetséges.
-
válasz
anubys1984 #12 üzenetére
Bizony, 3G kapcsolat nélkül nem sok mindent ér egy ilyen kütyü. Csak akkor mit tudna a következő generáció?
-
anubys1984
aktív tag
Még mindig irreálisan drága. És sajnos gondolom, hogy továbbra is csak wi-fi-s lesz a kommunikáció. Pedig szép videókat lehetne vele felvenni, ha messzire lehetne rpetetni.
-
prolad
addikt
Jó cuccnak tűni csak kicsivel (olyan 60ezerrel) többe került mint gondoltam
-
zooole
senior tag
Az előző verzió használható androiddal? Az mennyi?
-
edward2
addikt
apple blog? most akkor minden apple a világon vagy mi?
-
bolvar
senior tag
hát remélem az aksit se felejtik felturbózni mert az elsőben elég gyengén muzsikált...
-
vendingo
veterán
Ennyi pénzért korrekt rc helit kapni. Ha meg kamera kell rá, azt is lehet rájuk tenni.
-
Dongatto01
tag
köszönöm de ennyi pénzért inkább kihagynám
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, bár pénzt nem adnék érte.
-
b4zsi-
őstag
Az jó
Én ennyit fizettem az I4esemért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A repülő játékszer 2.0-s változata 720p-s kamerával, jobb stabilitással, friss külsővel és fejlettebb szoftverrel rendelkezik.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest