Hirdetés
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
válasz
imisomogyi #13 üzenetére
Úgyúgy
-
gabe8719
senior tag
válasz
imisomogyi #13 üzenetére
Én is pont erre gondoltam..
-
varga.balazs
aktív tag
ennyi pénzért gagyi. schawo véleményét mondanám én is
persze nem rossz, ha lenne egy ilyenem, de nem szeretem az ilyen műanyaghangú cuccokat. jobb lenne bele egy izmosabb motor, persze akkor az ára is menne felfelé
-
imisomogyi
aktív tag
Nem rossz, dolog, de ha vennék ilyet az csak azért lenne mert, nagyon szeretem az RC autókat. akkor viszont biztosan szétszedném, az irányitást meghagynám és csinálnék belőle valami komolyabb játékszert!
-
haris
őstag
Na ez az! A kérdés, miért szűkiti le egy gyártó a pontenciális vásárlók körét?
Ugyanis ez az autó okostelefonnal/tablettel irányítható, vagyis csak akkor tudom kezelni, ha rendelkezem ilyennel. De nekem az nem kell, így ilyen autót sem veszek (meg repülőt sem és mást sem, és vagyunk még így páran) Emiatt lényegesen kevesebben veszik majd meg, kevesebbet gyártanak, (ráadásul divatcikk) vagyis drága.
Viszont ha lenne a dobozban hagyományos távrányító, viszont a lehetősége meglenne az okostelefonos irányításnak, akkor az eladható darabszám a sokszorosára nőne, olcsóbban lehetne gyártani, csak kicsivel lehetne több, mint azok amik "remote only" irányításúak.
Gondolom ilyet majd akkor kapunk, ha már learatták a piacot ezekkel. -
Csapoati
nagyúr
Ez valami hihetetlen jópofa. Csak az árán kéne még faragni egy kicsit.
-
Balázs1621
senior tag
Jó móka ez, de aki teheti inkább nevezzen be egy ilyenre: [link]
-
Nagyon jó ,de mit keres egy android robot mellette?Átsiklottam rajta
-
Geek. Ennyi. Hagyományos távirányítóval negyedéből megvan.
-
LÁZ
addikt
nekem a szonierikszon féle bluetooth car van, a legnagyobb móka, és durván is megy, ráadásul 3 sebességes
-
K0vasz
aktív tag
Hát, ha azt nézzük, hogy egy egyszerű konzolos játék is 16 ropi, sztem nem olyan vészes az ára
-
Cyberpunk
félisten
Ez legalább jó árban van, nem mint a dron.
-
Puma K
nagyúr
Nagyon jó kis autócska, múltkor én is ráizgultam egyre... majdnem meg is vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb távirányítós autót kaptunk tesztelésre, méghozzá egy 1:20 méretarányú Mini Coopert.
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest