- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
Evil Snowman #634 üzenetére
Köszi a linket! Jó nagy láma vagyok, összevissza gugliztam "fertőtlenítő kendő"-re, de azt, hogy "70% isopropil alkohol kendő" nem sikerült beírnom
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Van valamilyen bevált módszeretek az airpods fertőtlenítésére? Régebben az apple oldalán cleanex fertőtlenítő kendőt írtak, azóta azt a cikket nem találom. Viszont cleanex-et sem találtam. Néztem már csomó fertőtlenítő kendőt, de a javasolt 70%-os isopropil alkoholba áztatott kendőt egyszerűen nem találtam. A "normál" tisztítás nem gáz, időnként eltörlöm enyhén nedves ronggyal, de valami olyasmit keresek, amivel gyorsan tudom fertőtleníteni: csomószor van, hogy koszos helyeken vagyok, akár egy bevásárlás után is, amikor fogom a kosarat vagy a kocsit, stb. Ilyenkor szeretném kicsit eltörölgetni, hogy ne "koszosan" dugjam a fülembe.
-
waccamár
senior tag
válasz
showtekk #413 üzenetére
Amúgy honnan tud valaki 85k-ért adni egy terméket, amin neki még haszna is van úgy, hogy a boltban 115k hivatalos helyen?
Oké, tud csalni az ÁFA-val, az kapásból -27% lehet, tehát 83.950 Ft, de honnan szerzik be egyáltalán, hogy vállalják a kockázatot, stb...
Tud valaki erről infókat?
-
waccamár
senior tag
Sziasztok! Gondolkodok APP2 vásárlásán. Eddig úgy voltam vele, hogy tutibiztos csak official helyről veszek, de ránéztem itt Hardverapróra és vannak már olyan áron fülesek, ami miatt elgondolkoztam.
Kérdéseim:
- Tudtok olyan eladót, aki tuti megbízható és eredeti füleset árul?
- Hogyan tudom megállapítani egy fülesről, hogy eredeti-e? Azt olvastam, hogy a szériaszám-lekérdezés már kijátszható, de jól gondolom, hogy az a feature, hogy kinyitom a tokot és megjelenik a telón az lemásolhatatlan és csak eredeti fülessel működik?Vagy szerintetek hagyjam a hardveraprós eladókat és vegyem meg hivatalos helyről a lelki békém és a +1 év gari miatt?
Köszi előre is a segítséget és tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest