- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Ellenben ha belegondolunk jelenleg az 2 magos csodák odáig jutottak el, hogy már futnak rajta az Iphone 4 játékok.
Szerintem gondold át miről beszélsz, a 600MHz-es vackokon is vígan futnak az iPhone-ra írt játékok. Az első mobil, amin érdemes volt játszani, az a sgs, mert ennek volt normális multitouch támogatása először. -
Gaboo77
tag
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Erdokenek igaza van! Magam sem hiszem, hogy a 2 mag teszi a csodát. Ellenben ha belegondolunk jelenleg az 2 magos csodák odáig jutottak el, hogy már futnak rajta az Iphone 4 játékok. Na mind1 a lényeg: nem akarok flamet indítani, mert nem ez a célom. Nektek is van egy véleményetek abból a szemszögből nézve igazatok van, meg nekem is van egy véleményem. Ettől szerintem mind jól alszunk este!
-
Dare2Live
félisten
Akkor a tényekekről ennyit.
"Jelenleg egy olyan programot sem tudna nekem mondani senki ami 2 magot használ. Ergo még nincs itt az ideje, ezért nem érzem késésnek."
PC jut eszembe ahol amikor megjelent az X2-3800+ nagyon durván gyorsabb lett minden. Mert volt egy tehermentes proci ami csak az előtérben lévő dolgot futtatta míg a másik proc minden mást.
"Nem találkoztam olyan programmal ami nem futott volna megfelelően a Nexus S-emen! Nekem ez a hány mag van benne, hű de jó dolog, paraszt vakítás!"
Akkor vesd össze a NexuSedet egy Halaxy S2el. Ez nem azt jelenti, hogy a NexuSeden akármi nem futna megfelelően, hanem, hogy lassabb. Innen megent van értelme.
-
Gaboo77
tag
A tényeket értem! Ez költői kérdés volt. Jelenleg egy olyan programot sem tudna nekem mondani senki ami 2 magot használ. Ergo még nincs itt az ideje, ezért nem érzem késésnek. Nem találkoztam olyan programmal ami nem futott volna megfelelően a Nexus S-emen! Nekem ez a hány mag van benne, hű de jó dolog, paraszt vakítás! Valóban tök rég óta kint van a Tegra 2, de semmi nem használja.Ez olyan mint a tanyán vagányan mutogatni, hogy Ferrarid van, de ki se tudsz állni vele a garázsból a sár miatt már másfél éve! Nem vagyok elvakult Apple fun, de eddig mindig pofára ejtettek a piacot.
-
CHIPman
nagyúr
Ja, és az már senkit nem érdekel, hogy a Tegra2 másfél éve piacon van, ugye?
Még jó, hogy elveri, gyanús, hogy Exynos alapú. A tegra3-A6 harc Apple győzelméről meg csak simán álmodozhattok, az nVidia nagyban utazik. Megismétlem, hogy a Tegra2 másfél éves, és csak most kezd szükség lenni egyáltalán az erejére.
-
erdoke
titán
Kernel szinten mind az Android, mind a WP7 támogatja a többmagos processzorokat, ne terjesszünk már butaságokat. OS szinten se az iOS-nek magának, se a WP7-nek nincs rá nagy szüksége, és az iOS alá írt alkalmazások jó része is többet profitál a nyers erőbeni különbségből (gyorsabb 1 mag, dupla RAM, játékoknál az erősebb GPU), mint a 2 magból, ez jól látszik az iPad 2-nél.
Ha másban nem is késik az iPhone 5, a szokásos június végi bejelentés és az azt kóvető forgalmazásban biztosan.
-
callmeakos
veterán
Az nem gyenge....
Főleg hogy az én Amd AX2 7850es procim 65nm es -
Gaboo77
tag
Miben késik? 2 magos CPU már jelen van az Ipad 2-ben. Most debütál a Iphone 5-ben. Azzal a különbséggel, hogy az IOS támogatja a 2 magot, az Android és a WP7 meg még nem! Az, hogy az Androidos gyártók túlszaladtak a technológián ne tévesszen meg! Ráadásul az A5 porrá verte a Tegra 2-t, a Tegra 3-at pedig majd az A6 fogja.
-
Dare2Live
félisten
irgalmatlan sokat késik a szifon. Komolyan mondom Apple így csinálja az keményen visszaüthet rá. google, de az ms se gyenge konkurencia.
-
Gaboo77
tag
Hát ez egy ritka következetes cikk! "a TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.) múlt pénteken kezdte meg az Apple A6 processzorok sorozatgyártását" - "Az Apple A6 sorozatgyártása 2012 első negyedévében veheti kezdetét". Na most akkor melyik?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha tényleg négy magos lesz, vajon több alkalmazás fogja kihasználni, mint a PC-s platformon, ahol nem igazán terjed a multiprocesszoros fejlesztés? (lehet hogy jobb lenne maradni a 2 magnál és később váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest