Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
Hirdetés
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
senior tag
Köszi a topicot! Remélem (nekem ) normális időben lesz és tudom valamennyire követni. A párosok sem annyira vállalhatatlanok szerintem.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
homerhamm
addikt
Üdv itt is. Várjuk a részeket, valószínűleg ősszel.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Na egy jó kibeszélő topic. Szuper. Várjuk a többit...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Silεncε
őstag
Ázsia Express Amerikában. Ez annyira TV2
-
Egyedül a lengyelek indították azt a szezont Amerika expressz néven, de mindenki más Peking, vagy Ázsia Expressz cím alatt futtatta.
Jó nagy hülyeség egyébként, mintha ennyire hülyének néznék az embert, ha más a cím, akkor már biztos azt sem tudja, hogy miről van szó.
Valószínű ha kolonizálva lenne a Mars és ott kéne versenyezni ezt a címet akkor sem engednék el.
-
válasz antikomcsi #7 üzenetére
Te is tudod, hogy kivan mosva az emberek agya, többet nem is várnak el tőlük...
-
nagyúr
-
Kíváncsi vagyok, mikor kerül adásba...
-
homerhamm
addikt
válasz Lalikiraly #10 üzenetére
Szerintem ősszel. Tavaly is tavasszal forgattak, ősszel meg leadták a részeket.
-
A rendkívül szimpatikus párosok bemutatkozása 1-2 perces videókban.
https://tv2play.hu/azsia_expressz/4/videok
[ Szerkesztve ]
-
Október 7.-től újra robog az Ázsia Expressz!
Az első két adás ezúttal hétvégén kerül képernyőre, szombat és vasárnap este 19 órától ülhetünk fel a vonatra. Ez után október 9.-től hétköznapokon a Tények Plusz után kísérhetjük tovább figyelemmel a játékosok megpróbáltatásait!
Találkozzunk induláskor az állomáson, és utazzunk együtt!
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #13 üzenetére
Király, akkor október 7.-től újra hiszti estek.
The Amazing Race még megy valahol?
-
homerhamm
addikt
Szombaton 18:55-től Ázsia Expressz a TV2-őn!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Nagyon kíváncsi leszek az első adásra este, ki fog vajon először hisztirohamot kapni?
-
-
homerhamm
addikt
Ennyi k*cs*g reklámot...
-
homerhamm
addikt
Ez a két hülyegyerek már most unszimpatikus. Már most visszasírom a Valmarékat.
-
homerhamm
addikt
Hát ő izé... Hogy az első adásban nem lett meg a táska??? Ez felesleges időhúzás volt, lehetett volna hosszabb az adás, most kicsit csalódott vagyok
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #22 üzenetére
Valóban kicsit rövidre sikerült az adás, de eddig nagyon tetszik, gyönyörű tájak, vicces feladatok.
Nagy "kedvencem", Völgyi Zsuzsi hozta a formáját és már első nap leszólta Alekoszékat. Amúgy pár hónapja még sikeres fogyókúrájáról regélt, de úgy látom, már minden dekát visszahízott.
Megint rácsodálkoztak, hogy a hatalmas bőrönd óriási hátrány lesz az első nap. Ezek se nézték vissza az előző évadokat. -
homerhamm
addikt
Amúgy aki játszik a Forza Horizon 5-el, az majd vélhet felfedezni ismerős helyeket Mexikóban.
-
homerhamm
addikt
A mai adás már sokkal jobb volt, a két csaj meg nagyon jól nyomta, bár megszenvedtek a stoppolással.
Alekosz meg tényleg egy büdös paraszt.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #26 üzenetére
A két csaj nagyon ügyes volt, le a kalappal!
Völgyi Zsuzsika elcsodálkozott, hogy feladatokat is kell csinálni. Azt se tudja, melyik műsorba jelentkezett.
Azért kíváncsi lettem volna, hogy a nap végén a játékban, hogyan futkározott volna föl-alá a labdaszedésnél és dobálásnál.Amúgy már megint összesen 4 párost mutattak beérkezni, a többieket taxi vitte a célba?
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #27 üzenetére
Biztos taxi vitte, mert meg van játszva az egész. Elvegre ki az aki oda adta volna nekik a csirkéjét, ha hozzánk csengetnének be, én biztos nem adnám oda a csirkémet/tyúkomat/kakasomat.
Aminek örültem, hogy most már több stoppolást mutattak mint tegnap. Amin még csodálkoztam, hogy nem volt komolyabb hiszti.
Amugy a hajvágós feladatnál benne van a szabályzatba, hogy a versenyzőtársad haját nem vághatod le? Mert Alekosz, aki holnap bunkó lesz, meg tegnap is az volt, az asszonyának a haját vágta le.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz homerhamm #30 üzenetére
Az nem Alekosz, hanem Réka bőröndje volt. Alekosz hátizsákkal készült, ahogy Kafi is, mert látta az előző évadokban, hogy a nagy bőröndnek csak hátránya lesz az első nap. Egyébként meg egy darabon átvette Réka bőröndjét, pláne, mikor a kötözködő Zsuzsika beszólt neki.
Az előzetesből csak az derül ki, hogy Alekoszék bemennek egy nyitott ajtón. Honnan tudhatták volna, hogy mások vannak ott?
Aki ilyenkor paraszt szerintem, az az, aki a társait hagyja tovább bolyongani az éjszakában. Az előző évadokban volt, akik nem zavarták el a másikat és együtt tudtak aludni, s ennek a szavazáskor meg is lett az előnye. -
Az első adást tudtam tegnap megnézni, kicsit késve, de legalább reklám nélkül. A legelején a helyi gyerekek reakciói tetszettek, azokon az arcokon, reakciókon jót röhögtem. Aztán viszont fájdalmas volt látni, hogy némelyik versenyző mennyire hülye még egy térkép értelmezéséhez is. Személy szerint kizártnak tartom, hogy néhány pár magától talált oda a pusztába a dobozhoz, amikor már az is probléma volt, hogy mikor kiléptek a szálloda ajtaján, merre forduljanak.
Illetve nem akartam ennyi részletet előre látni, amit az elején bevágtak, valamint zavar, hogy a riportokban úgy van összevágva, hogy ott van a két csóka nyakában a medál, amit valószínűleg nyertek, de mi még nem tudjuk, hogyan. Ennyit nem kéne spoilerezniük.
Alekoszt nem kell komolyan venni, Ő javarészt trollkodik, meg kell érteni a humorát, játszik a kamerának. Nagyon meglepne ha a döntő közelébe kerülne, őt valószínű Győzike helyére hozták.
Nem mondom, hogy máris lett kedvencem, sőt van olyan páros, akiknek az erőlködése eléggé túlzás már most.
-
Ugyan az lesz a bajom, mint az előző évadnál.
Beér a célba az első 3-4 pár, és aztán jön a verseny, a többiekről meg semmi.
Pont azt nem adják le, ami érdekelne! Ők, hogy szerezték meg a hozzávalókat a feladathoz, hogy jutottak el a célhoz? -
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #33 üzenetére
A mai adásban megmutattak mindenkinek a szálláskereséset. Persze ez is biztos meg van játszva, te beengednél idegeneket a házadba?
-
-
homerhamm
addikt
A mai tequilaosztogatós feladatnak is levágták a végét.
-
homerhamm
addikt
Nem volt rossz a mai adás, láttunk elég stoppolást, meg pár feladatot, a cserélgetős feladat tetszett. Látom a holnapi adásban lesz rendőrség is.
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #38 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, szerintem ez a társaság a legnormálisabb az eddigi Ázsia Expressz versenyzők közül.
Azt főleg nem értem, hogyha a stáb látja, hogy veszélyes településen vannak az este, akkor nem állatják őket ott le, hanem a következő biztonságosabb településen. Vagy a stáb biztonsági okokból intézhetett volna nekik egy szállodát.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Azta micsoda környék! Nem túl bizalomgerjesztő. Mikor a kisgyerek beleintett a kamerába, eszembe jutott a Hős utca. És megint k*cs*g reklám.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
válasz Shadowfax #41 üzenetére
Szerintem a mosatlan eper is kb az a kategória, fúj.
Tegnap este ettem egy almát, előtte meg is mostam. Amúgy ez a csapat kezd egyre szimpatikusabb lenni. Ez főleg annak köszönhető, hogy még senki nem kapott hisztirohamot.[ Szerkesztve ]
-
-
Shadowfax
addikt
válasz antikomcsi #46 üzenetére
Egyetértek. Zsuzsi hozza a Farm VIP-ben bemutatott formáját.
Amúgy Nórika nem tudom miért kivételezett velük, amikor a cukros édességet a hátuk mögé dobálták, velük nem etette fel a földről, mint a srácokkal...
-
Egyébként jót nevettem, amikor Alekosz találkozott azza,l amiről tudta, hogy van ilyen, mert mondták neki.
-
homerhamm
addikt
válasz antikomcsi #49 üzenetére
Micsoda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó!
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen