- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
jah hogy 3rd party? Igen! jah hogy nyitott? Igen!
Akkor rakj fel egy spb mobile shellt a symbianra és ne bonyolódj olyan vitába, amiben felsülsz.mellesleg minden symbianes nokia is ugyanazt tudja...
Mint ahogy minden androidos telefon is.ne hasonlitsunk már egy lg optimust egy samsung spicához (egy árkategória majdnem)
Miután nemcsak, hogy egy árkategória, de a rendszer is android mindkettőn, így nyugodtan lehet őket hasonlítani egymáshoz.ja a Google NEM gyárt telefont az a HTC Dream másik neve volt... csak mondom...
Eddig azt hittem, hogy a HTC Desire volt a nexus one.. Miket meg nem tud az ember, ha veled vitázik... Simogasd meg a buksidat, hogy ilyen okos vagy. -
Lirion
addikt
Ezt a "de ne is Nokia döntse el hogy" kezdetű mondatot elég sok gyártóra rá lehet húzni. Már csak ezért is szar lenne, ha egy rendszer lenne a telefonokon, így legalább van választásod, ha az egyik nem tetszik, veheted a másikat.
Egyébként androidon hogyan csinálsz négyzet alakú naptár vagy search widgetet?
112:
A samsung megoldása a szánalmas, figyelni is kéne arra, amit olvasol, nem csak egymás mögé rakni a szavakat..
A symbiant használja a nokia, csinált pár telefont a samu meg 2-t a SE. Androidosból mennyi is van? Samsung, HTC, SE, Motorola, Google, LG és még ki tudja mennyi névtelen vagy ismeretlen gyártó... -
Lirion
addikt
Hogy kinek mi tetszik jobban, azt nem a te feladatod eldönteni. Szerintem a 3 képből egyedül az órás néz ki jól, a többi össze van gányolva. Asszimetrikus és (ez viszont tény, nem feltételezés) az emberek számára kellemesebb látvány a szimmetrikus, mint az asszimetrikus.
-
Kövezzetek meg, de most Nokia ide vagy oda, szerintem 100x jobb a kocka widget, rendes, rendezett "rácson", mint kiszórni 6 widgetet, mindegyik máshogy néz ki, mindegyik van ahol van, és lőn a káosz..
Persze vannak kivételek, mert egy sense-s óra az időjárással, alá 1-2 ikon jól néz ki, de ahol csak így kiszórhatod a widgeteket, és ámen.. hát nekem meg az nem kéne. -
Arthuro_Adam
őstag
Ez szerintem ízlés kérdése. Nekem tetszenek a fix méretű widgetek, mint az, ami az Androidon van.
Nagyon jó lenne, ha ezt a fix méretűt választhatóként meghagynák a későbbiekben is, de attól tartok, hogy nem lesz sajnos
Amúgy az S^3-ban vannak social network cuccok alapból.
-
Misály
addikt
Bugris-bunko finn bevizelo beszolasa akkoris jogos, akarki akarmit mond, nekunk megeri de a gyartoknak egyre kevesbe fogja...
A symbian meg szerintem most fog ujjaeledni, eltoroltek a szignozast, uj sdk, es gpu alapu ui. Ha ugyesek Finnorszagban, meg akar jol is elsulhet es a fejlesztoknek ujra megjohet a kedvuk a fejleszteshez/portolashoz.
Az e7-et igy is vinni fogjak a cegek mint a cukrot. Ha csak az en munkahelyembol indulok ki, hallani se akarnak mas markakrol mint a rim meg a nokia.
A stilusodon csiszolj viszont mert igy nem vagy tobb 16-nal
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest