Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
ámen! de nekem ez a n97 féle kocka widgetekkel megáldott symbian a hátam közepére se kellene. mondom ezt úgy hogy 7650-től kezdve sorba vettem a symbianes nokiákat egészen e75-ig. aztán megvettem az első droidomat HTC Dream avagy T-Mobile G1. és láttam hogy lehet ezt másképp is...
drukkolok nokiának mert nekem meg az az álmom hogy egy e7 minőségű és külsejű telón minimum egy android 2.1 minőségű és használhatóságú (tejóisten milyen szavak) OS-t használhassak. lesarkítva egy Nokia E7-et android 2.1-el simán megvennék akár 200.000 magyar forintért is bár a szifonosokat éve óta hülyézem hogy hogy lehet ennyi pénzt kiadni egy telefonért, de ezért a kombóért adnék kétkilót!)
na húztam alvadni.
nyugodalmasat mindenkinek! -
MartOOn
addikt
4. féle androidos telómat nyúzom elég drasztikusan. de mindegyik kibirt töltés nélkül 1 egész napot. a legvérmesebb is az az eset volt amikor este fél 9re lemerült. Netezek, fotozók, csak úgy nyomkodom, telepítgetek, emiljeim ide jönnek, sms hegyek, ja meg elég sokat telefonálok is de még basszus az x10 minim is kibír egy napot sőt majdnem 2-őt is NÁLAM!
az utsó symbianes Nokiam az e75 volt... az is csak egy napot bírt nálam.
de említhetném a táccsos win telóm a mda vario2 az is csak 1 napot bír...nem tudom a kollégáid mit csinálnak de vmit nagyon szarul ha nem bír ki nekik 1 napot se...
-
zsigus
őstag
Azért írtam ezt, hogy nincsenek új funkciók mert "általában" nincsenek, ritka az ilyen.
De akkor van ellenpélda is.Egyébként szerintem is van igazság abban amit mond.
A symbian pedig már megélt egyet s mást szóval én nem féltem. Hány rendszer volt már amit túlélt és hány lesz még? Sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest