Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerinted mi volt az egyik oka, hogy nem Samsungot vettem?...
Ne azt hozd példának, hozd a HTC-ket vagy a Motorola Droid Xet, az elso hsz.-edben pont ezt írtad ... helló!Support: kaptam már egy főverzió frissítést (a nexus one után elsőként froyora vagy nem)? Igaz ami igaz, marhára fogja baszni a csőröm ha nem kapok 3.0-t és új Senset. HTC szervíz: Acerke ezért kerül lapátra, a fasza szervíz miatt. Ahhoz képest a HTC szervíz maga a megváltás.... milyen lesz a ZTE??
A Snapdragon SoC attól felkapott, mert jó és gyors!! Van már helyette jobb is, de nem egy Qualcomm MSM5xxx akármennyi...
"AZ üzleti partnereid komolyságáról most inkább nem is ejtenék szót." - ha el akarod játszani, hogy nem érted ezt mire írtam, az a te bajod. De sértegetés helyett kicsit gondolkodj pls.
Értem mit akarsz kihozni a 90 rugós különbséggel, csak nem az almát hasonlítod az almához... átsiklasz olyan dolgok felett mint: maga a SoC, kijelző - méret és felbontás valamint típus?, ram és rom mennyiség? a wireless kapcsolatokat biztosító egységek minősége (bt 2.1 v 2.0? Wifi b/g vagy b/g/n? Saját ui, addicionális Szoftver van-e? Optimalizáció...)? Fejlesztési költségek, szervíz hálózat fenntartása, viszonteladói hálózat fenntartása, miegyéb: Mind marginális tételnek számít egy okostelefon árában...
-
Nem, nem ez kerül 125k-ba.
Benne van a Sense, benne van hogy normális minőségű anyagokból fröccsöntik - ne adj isten van benne fém - jé tényleg van, valószínű nem a legolcsóbb SoC-ot veszik meg (tán a ZTE sznápdrágon?), kapok legalább egy főverzió frissítést, kapok némi gyári támogatást, kapok szervíz hátteret, a legmodernebb alkatrészeket, mindemellé egy olyan feelinget, amit kevés másik gyártó tud magáénak mondani (pl. a sokat szidott Apple).
Ez kerül 125k-ba.
Emellé a kínai ZTE azon kívűl (amúgy hivatalos lista, vagy csak $-ról átszámolva 35?), hogy oda adja nekem ezt ilyen olcsón, mit ad még mellé? Ad mellé supportot? Ad újabb drivereket, fejlesztik folyamatosan? Kapok hibajavításokat? Kapok két év garit?
Ha én leülök beszélgetni egy üzleti partnerrel, tetszik-nem tetszik a megjelenés mellett számít az is, hogy mit veszel elő a zsebedből... Kicsit más kategória....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest