- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem aki ilyen telefont vesz, nem azért veszi, hogy játszon rajta, illetve teletömje programokkal. persze persze ez egy okostelefon, erre való. de ahogy olvastam róla a tesztet, inkább egy olyan telefon képe rajzolódott ki, amelyik az alap szolgáltatásokat: net, e-mail, közösség WP7 alatt hozza el a felhasználónak. aki ilyen telefont vesz, sztem második - céges/munkahelyi - veszi, ahol nem az a fontos hogy mit futtat el, vagy milyen eredményt ér el egy benchmark teszten.. egyszerűen csak hozza az alapot, legyen vállalható, egyszerű stb...
szerintem -
cskamacska
addikt
Igen ez a legnagyobb poén az egészben, szenvednek a limitekkel csak azért, hogy a középkat 710 alatt árban épp egy leheletnyivel alacsonyabban is legyen Windows Phone, de ez még mindig sehol nincs árban az üveggyöngyökért mért Androidos cuccokhoz képest.
A vége pedig az, hogy aki olcsón akar okostelefont az továbbra is Androidot vesz, a középkategóriában meg lényegesen jobban megéri 710-et venni a korlátolt 610 helyett.Flash86: nem csak a memóriánál, az egész SoC-on spóroltak: a Lumia 1400MHz-es Cortex A7 szerű procija és Adreno 205-ös grafikus magja is lecserélődött a 610-ben 800MHz-es Cortex A5-re és Adreno 200-as grafikus magra, pluszban a kijelző is olcsóbb fajta lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest