Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Nekem készülék nem váltotta ki a "must have" érzést. A burkolat anyaga nem volt elég masszív és minőségi. Nincs igazi ugrás a symbian 3 és az 1 között. Tudom majd a 4... Illetve szinten anyag illetve felhasználó kérdése de az egyik zöld, kb 2 hónapos tesztkeszulek meg béta szoftverrel mar karcos volt és latszodott rajta a használat jele... Egy csúcs készüléknek tartani kell az állapotát meg 1-2 èv normál igénybevétel mellett is. Ugyanaz a hiba mint az N95, nagy tudás mibe csomagolva?

-
GabeCivic
csendes tag
Nekem mint írtam Nokia 5530-asom volt, lassunak és nyögvenyelősnek éreztem sokszor. Most iphone. Az N8 kijelzője, média képességei, kép nezegetés, video felvétel, lejátszás, albumboritók....ezek nagyon szépen és gyorsan jöttek. A widget-ek is rendben voltak, könnyen volt szerkezthető, szebb és letisztult volt a menű grafika és kezelhetően gyorsnak éreztem.(androidot nem szeretem, nincs is tapasztalatom) Persze nem fogom a készülékem lecserélni rá, de szépnek, használhatónak tünt. Igaz programok közül csak facebook és office szerkeztőt néztem, plusz media felületek és camera
De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan. -
GabeCivic
csendes tag
Igen, valószinüleg, de itt már rohangál az utcán a készülék. Igaz sok vendégünk a TeliaSonera alkamazottja... Nyomkodtam is, 5530-as készülékem volt 4 hónapig, persze sokkal szebb és jóbb a menű, a telló tényleg nyors, az érintőkijelző majdnem iphone, de az alu vékony rajta és nem érződik hightech csodának kézben fogva. Elfogadnám.
-
GabeCivic
csendes tag
Finnországban függetlenül 2 hónapja 460€ körül kezdett, mostanra akcióban mar van 420 körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Metal topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan.