Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeCivic
csendes tag
Nekem mint írtam Nokia 5530-asom volt, lassunak és nyögvenyelősnek éreztem sokszor. Most iphone. Az N8 kijelzője, média képességei, kép nezegetés, video felvétel, lejátszás, albumboritók....ezek nagyon szépen és gyorsan jöttek. A widget-ek is rendben voltak, könnyen volt szerkezthető, szebb és letisztult volt a menű grafika és kezelhetően gyorsnak éreztem.(androidot nem szeretem, nincs is tapasztalatom) Persze nem fogom a készülékem lecserélni rá, de szépnek, használhatónak tünt. Igaz programok közül csak facebook és office szerkeztőt néztem, plusz media felületek és camera
De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan.