Hirdetés
- Hivatalos a széles formátumú Xiaomi 18 Fold
- Végre minden kiderült a Huawei Pura X View-ról: kijelző, kamerák, ár és rajt
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nekem készülék nem váltotta ki a "must have" érzést. A burkolat anyaga nem volt elég masszív és minőségi. Nincs igazi ugrás a symbian 3 és az 1 között. Tudom majd a 4... Illetve szinten anyag illetve felhasználó kérdése de az egyik zöld, kb 2 hónapos tesztkeszulek meg béta szoftverrel mar karcos volt és latszodott rajta a használat jele... Egy csúcs készüléknek tartani kell az állapotát meg 1-2 èv normál igénybevétel mellett is. Ugyanaz a hiba mint az N95, nagy tudás mibe csomagolva?

Karcos volt a fém burkolat?
Ez elég rosszúl hangzik...
-
GabeCivic
csendes tag
Milyen értelemben vártál tőle többet?
Nekem készülék nem váltotta ki a "must have" érzést. A burkolat anyaga nem volt elég masszív és minőségi. Nincs igazi ugrás a symbian 3 és az 1 között. Tudom majd a 4... Illetve szinten anyag illetve felhasználó kérdése de az egyik zöld, kb 2 hónapos tesztkeszulek meg béta szoftverrel mar karcos volt és latszodott rajta a használat jele... Egy csúcs készüléknek tartani kell az állapotát meg 1-2 èv normál igénybevétel mellett is. Ugyanaz a hiba mint az N95, nagy tudás mibe csomagolva?

-
Arthuro_Adam
őstag
Nekem mint írtam Nokia 5530-asom volt, lassunak és nyögvenyelősnek éreztem sokszor. Most iphone. Az N8 kijelzője, média képességei, kép nezegetés, video felvétel, lejátszás, albumboritók....ezek nagyon szépen és gyorsan jöttek. A widget-ek is rendben voltak, könnyen volt szerkezthető, szebb és letisztult volt a menű grafika és kezelhetően gyorsnak éreztem.(androidot nem szeretem, nincs is tapasztalatom) Persze nem fogom a készülékem lecserélni rá, de szépnek, használhatónak tünt. Igaz programok közül csak facebook és office szerkeztőt néztem, plusz media felületek és camera
De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan.Milyen értelemben vártál tőle többet?
-
GabeCivic
csendes tag
Nekem mint írtam Nokia 5530-asom volt, lassunak és nyögvenyelősnek éreztem sokszor. Most iphone. Az N8 kijelzője, média képességei, kép nezegetés, video felvétel, lejátszás, albumboritók....ezek nagyon szépen és gyorsan jöttek. A widget-ek is rendben voltak, könnyen volt szerkezthető, szebb és letisztult volt a menű grafika és kezelhetően gyorsnak éreztem.(androidot nem szeretem, nincs is tapasztalatom) Persze nem fogom a készülékem lecserélni rá, de szépnek, használhatónak tünt. Igaz programok közül csak facebook és office szerkeztőt néztem, plusz media felületek és camera
De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan. -
Ricardo
titán
Igen, valószinüleg, de itt már rohangál az utcán a készülék. Igaz sok vendégünk a TeliaSonera alkamazottja... Nyomkodtam is, 5530-as készülékem volt 4 hónapig, persze sokkal szebb és jóbb a menű, a telló tényleg nyors, az érintőkijelző majdnem iphone, de az alu vékony rajta és nem érződik hightech csodának kézben fogva. Elfogadnám.
"persze sokkal szebb és jóbb a menű, a telló tényleg nyors,"
Az előzetes videók alapján azt a kritikát kapta hogy alig változott a menü, és sokan kételkedtek a sebességében. Akkor ezek szerint ezzel kapcsolatban pozitív a valóság? Tudom biztosat majd a teszrt után tudunk

-
Robb202
tag
Azért befosok. Kint előfizetéssel ingyen elviheted. Nálunk előfizetéssel is ki kell fizetned a full árat. Ez igen. Ilyenkor érzem azt hogy Európában élek. Mikor kibaxott egyenlő minden.... ahaaa a nagy lofaxot...
-
Arthuro_Adam
őstag
-
GabeCivic
csendes tag
Igen, valószinüleg, de itt már rohangál az utcán a készülék. Igaz sok vendégünk a TeliaSonera alkamazottja... Nyomkodtam is, 5530-as készülékem volt 4 hónapig, persze sokkal szebb és jóbb a menű, a telló tényleg nyors, az érintőkijelző majdnem iphone, de az alu vékony rajta és nem érződik hightech csodának kézben fogva. Elfogadnám.
-
plus44
veterán
-
FRENK1988
veterán
-
Valentino K.
senior tag
Kizárt dolog, hogy olyan drágán adják... Szerintem 130 ezer lenne a reális ára ha tudását nézzük. Egyébként az USA árat miért nem reklámozzátok, az kb 125 000 Ft-ra jön ki...
Valentino K: Elég nagy a szórás (árban) az országok között, de még az országokon belül is, biztos hogy a Nokia tehet erről és nem a kereskedők?
Nem vagyok közgazdász, nem tudom, hogy ki és milyen okkal hozza meg ezeket a döntéseket!
X profitott hozzanak inkább össze 4-5 eladásból, s ne 1-ből...
-
=Mentor=
őstag
Kizárt dolog, hogy olyan drágán adják... Szerintem 130 ezer lenne a reális ára ha tudását nézzük. Egyébként az USA árat miért nem reklámozzátok, az kb 125 000 Ft-ra jön ki...
Valentino K: Elég nagy a szórás (árban) az országok között, de még az országokon belül is, biztos hogy a Nokia tehet erről és nem a kereskedők?
-
jacis
nagyúr
Mondjuk szerintem olvashatatlanul hosszúak is, de ez csak az én véleményem.
Amúgy szerintem lehet valami megállapodás a háttérben Angliában a független ár drágasága mögött, mert drágább, mint máshol, viszont október 1-től az összes szolgáltatónál kapható lesz.
Az október 1 magyarországra is értendő?
-
Gengi
senior tag
-
GabeCivic
csendes tag
Finnországban függetlenül 2 hónapja 460€ körül kezdett, mostanra akcióban mar van 420 körül...
-
Arthuro_Adam
őstag
Mondjuk szerintem olvashatatlanul hosszúak is, de ez csak az én véleményem.
Amúgy szerintem lehet valami megállapodás a háttérben Angliában a független ár drágasága mögött, mert drágább, mint máshol, viszont október 1-től az összes szolgáltatónál kapható lesz.
-
Ricardo
titán
Függetlenül nagyon drága. Más kérdés hogy milyen előfizetéssel lehet ingyenes

Előbb utóbb le kell szállni a magas lóról különben baj lesz. -
hans87
tag
Nagyon okos üzletpolitikát folytat a Nokia

Le vannak maradva utcahosszal a piacon, csökken a részesedésük, évek óta nem volt ilyen mélyrepülésben a Nokia, s ennek ellenére a jolly joker telefonjukat -ami talán kihúzza őket a szarból- túlárazzák.
Tiszta szívemből kívánom nekik, hogy bukjanak el még kb 5-10%-ot a piaci részesedésből.
Talán akkor rájönnek, hogy a karvalyzsidó hozzáállás lehet nem kifizetődőArra én is kíváncsi vagyok mi kell nekik, hogy ne szaladjon meg a tolluk...
Ha az N8 ennyi lesz, akkor félő, hogy az N9 csillagászati magasságokban lehet. -
hans87
tag
Eldar tesztjeiből lehet egy átfogó képet kapni, de pont az ellentétek miatt azért az nem kellően reális.
Majd egy objektív Mobilarénás tesz után lehet értékelni

Én valahogy nem bírom Eldar tesztjeit.
Objekítv teszt meg számomra is inkább az itteni teszt lesz.
Csak jöjjön már.
-
luw2win
őstag
-
Arthuro_Adam
őstag
Eldar tesztjeiből lehet egy átfogó képet kapni, de pont az ellentétek miatt azért az nem kellően reális.
Majd egy objektív Mobilarénás tesz után lehet értékelni

-
Arthuro_Adam
őstag
Az USA árat úgy kell érteni, hogy az 549 dollárhoz hozzáadod az adott államban érvényes ÁFA-t.
Azért adnak oda meg nettó árat, mert minden államban más az adókulcs. Ezekben már minden egyéb benne van (minden költség, minden haszon). -
joey04
titán
Az sem volt végleges modell, bár tudható, hogy nem lesz jobb ez a Nokia sem, az igaz.
De az csak egyetlen teszt, Eldart nem kedvelik a Nokiások, hiszen látható, milyen rosszul viselik a kritikát. -
Valzor
aktív tag
-
DopeBob
addikt
Nyilván ez is bukás lesz... tehet tippelni, mikor jön az első Nokiás android?
Szerintem még idén bejelentik 
-
m@xsys
senior tag
Szerintem itt kezdő árnak pofátlanul rárakják majd a 200 ezres árat, mert Nokia

Majd azért megnyomkodom, de nagyon hidegen hagy, felejtős -
Valentino K.
senior tag
Nagyon okos üzletpolitikát folytat a Nokia

Le vannak maradva utcahosszal a piacon, csökken a részesedésük, évek óta nem volt ilyen mélyrepülésben a Nokia, s ennek ellenére a jolly joker telefonjukat -ami talán kihúzza őket a szarból- túlárazzák.
Tiszta szívemből kívánom nekik, hogy bukjanak el még kb 5-10%-ot a piaci részesedésből.
Talán akkor rájönnek, hogy a karvalyzsidó hozzáállás lehet nem kifizetődő -
-
Brutális eb
addikt
100 ezer felett én minden telót túlárazottnak tartok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joey04
titán
Teszt mikor lesz már?
Külföldi oldalakon már rég fenn van..értékelhető teszt sehol nem jelent meg
-
Gengi
senior tag
Az 549 már egy végfelhasználói ár... Szerinted úgy működnek a boltok ,hogy kimennek amerikába egy kiskertől megveszik 549 dollárért a készüléket hazahozzák rárakják az áfát meg a hasznukat és eladják?
Kiskereskedők közvetett módon a gyártótól. (Egy nagy disztribútortól szerzik be)
Szolgáltatók pedig közvetlen úton a gyártótól. -
FRENK1988
veterán
-
AkosL
aktív tag
-
Gengi
senior tag
Teszt mikor lesz már?
Külföldi oldalakon már rég fenn van..Wow.. Szerinted a Júniusi meg ,áprilisi tesztek mennyire értékelhetők egy szeptemberben vagy októberben megjelenő készüléknél?
-
Lotusomega
senior tag
Teszt mikor lesz már?
Külföldi oldalakon már rég fenn van.. -
pite4
tag
Nagyon várom már a Mobilarénás tesztjét!
Vagy bármilyen érintős Symbian^3 telefonét -
dfdfdf
őstag
-
kaller1
veterán
160k lesz itthon a nyitóára.

-
Gengi
senior tag
-
Lall
veterán
-
amanoba
őstag
nem jó dolog, ez az előre beharangozott ár, mindenki ezt veszi alapul, és akkor elég nagy lesz a pofára esés, ha több lesz..persze attól még nem kellene többe kerülnie.

-
n6230i
tag
-
dedike
addikt
-
Norbi21
senior tag
Akkor mennyi lesz, mire elér hozzánk
?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Trollok komolyan
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hivatalos a széles formátumú Xiaomi 18 Fold
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végre minden kiderült a Huawei Pura X View-ról: kijelző, kamerák, ár és rajt
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, 6 hónap garancia!
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plusz 5G, 6/128GB, 6 hónap garancia!
- BONTATLAN Google Pixel 9a Iris 5G 128GB 8GB RAM (1 Év gyári gari) Bolti ár:160k
- Szép állapotú! Samsung Galaxy A26 6/128GB, 100% akkumulátor, 6 Ciklus, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú! Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB, 12 hónap garancia!
- 4000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- AKCIÓ! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0 perces Apple iPhone 17 256GB Kártyafüggetlen, Fekete, 24 hónap garancia
- HP Omen i5-11400H Rtx 3050 Ti 16GB 1TB SSD 144Hz
- über brutál giga akció! 900e helyett!! Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1000GB FHD 1 év gar

De az igazat megvalva, többet vártam a Symbian 3-tól persze, de én eddig is szerettem és évekig együtt éltem vele, boldogan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy bármilyen érintős Symbian^3 telefonét