Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
A probléma az, hogy ilyen szinten sosem lesz egyetlen rendszer sem, hogy nem kell hozzá érteni. Dehogy nem, mindent tanulni kell, de még a legegyszerűbb dolgokat is, mondjuk egy TV menüje stb.. Főleg az újabb készülékeknél lehetnek olyan funkciók, amikkel még nem találkozott a tulaj. És azért azokkal általában igyekeznek az egyszerűségre törekedni.
Egy iPhone is messzi áll ettől, én találkoztam már olyannal, ki vakarta a fejét, hogy mért nem tud bt-n egy képet átküldeni egy másik telefonra, vagy hogy iTunes, kel egy fájl felmásolásához stb... Ez lenne a végletekig leegyszerűsített rendszer, amit egy csöves is tanulás nélkül, kvázi természetből vág? Dehogy.
Mert hát egy rendszer kezelése nem csak annyiból áll, hogy megnyomok egy ikont. tudni kell, mit hogyan, merre, meddig. Legalább is kéne.
-
Cyberpunk
félisten
Grat nekik. Csak így tovább.
De látom a hitvita megy itt is. Nem is vártam mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest