Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz eXodus #141 üzenetére

Mivel nincs benne ilyen szenzor, csak valamelyik nagyokos benyomta a konfigban "Yes"-re. ;)
    Én és az Android HATE meg nagyon távol vagyunk egymástól. Minden nap fogalkozom vele, mint valami Tamagocsival... Szeretem bütykölni.

@(#135) assemble:

Amatőrök nem tudják az AOSP-t fordítani, mert már a build környezet sem egyszerű. Pláne nem írnak custom romokat, csak esetleg előre elkészített forrást forgatnak le. pl. CM romokat. ;)

Pláne nem protolnak kernelt.

Azok a hibák, amikről én beszélek nem critical error-al végződő részek. Gondolj ilyenekre most, hogy torz kamerakép, halk hangzás, a GSM fel-le csatlakozik.

Ha visszaolvastál volna látod, hogy elmondtam, hogy bizonyára a másik két rendszer alatt is legalább ennyi, vagy több "bug" van (használjuk így, hogy ne legyen keveredés).

A gyártók mikor "megkapják" az AOSP forrást, akkor be kell állítani egy adott környezetre, oda kell kódolni. Magában az alap kóddal csak a referencia modellek futnak. Na most hogy ott mennyi hibát vesznek ki, vagy raknak éppen be, az a gyártó dolga. Azt a forrást soha sem kapod meg valószínűleg (vannak kivételek, kösz Sony! :R ), szóval az olyan lesz, amilyen...

Új hozzászólás Aktív témák