- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
ez a mennyi memóriát foglal dolog valami fétis? nem mindegy Neked hány bitecske van elfoglalva a memóriából, amikor nem használod a gépet? nem tudom mennyit tanultál az operációs rendszerek memóramenedzsmentjéről, de ha tanultál volna, tudhatnád, hogy nem igazán sokat számít, hogy 4 gigából 0.1, 1, 2, 4, vagy 8 trillió gigabájtot foglal-e le az oprendszer. a lényeg, hogy ha egy program indulni akar, akkor gyorsan, és a megfelelő mennyiségű tár álljon a rendelkezésére. ezt pedig nem mondod meg az "üresjárati memóriahasználatból".
szerintem. -
X-Master
tag
1 Giga ram manapság kevés, telefonba is már kéne ennyi.Nem értem mér nem lehet egy telefonba is ennyi ramot rakni, milyen királyság lenne.A Vistához képest meg a windows 7 télleg kevesebb ramot eszik, de valójában mind nem eszi meg, csak lefoglalja hogy előre betárazhassa a gyakran használt programokat.Meg hát a szép felületnek és a nagy teljesítménynek ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest