Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xboxfreak

tag

Nekem a 180k-s ár elfogadható, a 200k-s ár (bár még mindig 25%-al a hasonló bár némileg rosszabb iphone alatt van) kicsit talán sok.

Nevetséges, hogy az USA-ban olcsóbb, mint európában.
    Itt nem lehet arra hivatkozni, mint az iphone-nál, hogy "amerikában készül".

Szerintem 150k-ért első nap venném meg.

• xboxfreak

tag

szerintem jobb, mint a szifon ... egyrészt abból egy 16 gigás 270 ezer ... másrészt idéznék :

"Drága, de be kell vallani, a hiányosságai (nincs SMS-kézbesítési jelentés, tárhelybővítés, manuális kameramód, optikai képstabilizátor) ellenére mégis nagyon tetszett." ... ja meg 1715-ös az akksija tehát sokkal kisebb ... nagyjából 20%-al ... + az iphone-on bénán néz ki a hátlap meg elöl a buta kerek érzékelő ... és olyan vastagok a szélei ... ja meg lehet kapni buzis rózsaszínben ...

a htc-ben :

- más a hang chip ... ha tetszik ha nem az ájfón limitált éppen eléggé
    - ki lehet cserélni egy fillér nélkül ha lezúzod
    - nincs ájtyúnsz ami egy fos
    - nem hd hanem fullHD ...
    - nem merül le naponta 2x ... bár ez volt ..
    - nincs icloud ... ami egy fos
    - nincs rózsaszínes ios de van sense
    - a design ugyanaz de az apple lopott ezért van a megállapodás, hogy kussolnak és nem perelnek soha többet
    - jobb a kamera... vicces de tén yleg
    - van rá android
    - 150k max

Én megvenném a HTCt Az ájfón egy HTC klón kívülről 2 éve. Nem rossz de 270k-ért egy vicc, mert fél év után napi 2x kell tölteni.

Ez a teló végre ugyanolyan jónak tűnik, mint a one x volt.
    Ezt az egészet egy macbook air-ről írom ami ugyanolyan idegesítő baromságokat csinál az el capitan óta, mint az iphone .. pedig ez 8 év alatt a 2. és még mindig röhögve a világ legjobb laptopja. Az iphone meg szépen csendben elavult.

Persze ha kiadsz 270k-t egy 16 gigás telóért akkor véded paraszt mindhalálig ... :P

Új hozzászólás Aktív témák