- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
Én mondjuk sokat utazok vonattal, és sokkal kényelmetlenebb egy nehéz laptopot a térdemen egyensúlyozva tartani és filmet nézni esetleg, meg a touchpaddel egerezni érintőképernyő helyett. Nem beszélve arról, hogy egy laptop akksija bírja 3 órát, de a Galaxy Tabbal meg Miskolc - Budapest vonalon egy nap alatt oda-vissza 1-1 HD filmet meg tudok nézni, és még mindig félig van az akksi. Meg egy laptop azért kb. 1 kiló és külön táska kell neki + macerás nyitogatni és még sorolhatnám. A 7"-os Galaxy Tab a zsebembe is befér akár és 380 grammjával le se húzza annyira a nadárgom úgy, hogy megmaradt a két szabad kezem táska helyett.
Kb. ezek a tablet előnyei a laptoppal szemben. Persze egy laptop sok más téren sokkal használhatóbb egy tabaletél, de amire én használom arra abszolút a tab a nyerő.
-
Darellus92
aktív tag
A videón tényleg látni, hogy rendesen szaggattnak az animációk. Amúgy ez már csak személyes vélemény, hogy nekem ez a darkos téma egyáltalán nem jön be. Túl sötét egy neonzöld mosolygó robothoz. Tudom, hogy lehet személyre szabni, de alapból nem néz ki jól szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest