Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Hopkins95 válasza Foglalt név (#50) üzenetére


Hopkins95
(senior tag)

Tényleg 5 emberrel akarnál egy taxiban nyomorogni vagy másokkal folyton megosztani az autódat? Mert szerintem azt sokan nem akarnánk. Így is kellemetlen néha a tömegközlekedésen utazni, mikor csúcsidő van.

Ha nálunk álszenteskedés megy, akkor mi megy az USA-ban? Láttál már amerikai autókat hogy azok mekkorák és mennyi üzemanyagot falnak be? Éppen hogy nálunk az új Euro-s normákkal próbálják csökkenteni a Co2 kibocsátást. Ja és az utóbbi időben több európai nagyváros is tervezi a dízelautók kitiltását.

Nyilván a nagyobb teljesítményű autóra nagyobb adót fizetsz. Az meg, hogy mekkora a súlya a kocsinak, lényegtelen, mert pl. egy nagyobb súlyú dízeles kocsiból is ki lehet hozni ugyanazon vagy jobb fogyasztást, mint egy kisebb súlyú benzines kocsiból.

T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin: Hopkins955

(#52) Apollyon válasza Hopkins95 (#51) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

"Ha nálunk álszenteskedés megy, akkor mi megy az USA-ban? Láttál már amerikai autókat hogy azok mekkorák és mennyi üzemanyagot falnak be?"
Muhaha ;] [link]

Ez a taxiban 5 emberrel nyomorogni, de még 3-mal is teljesen életszerűtlen. Lehet, hogy a peruiak mások, de itt magyarban hamar egymás agyára mennének az emberek.

A tömegközlekedés amúgy jó is lehetne, de pont, hogy az utasok azok, akik belerondítanak / tönkre teszik.

"Az meg, hogy mekkora a súlya a kocsinak, lényegtelen, mert pl. egy nagyobb súlyú dízeles kocsiból is ki lehet hozni ugyanazon vagy jobb fogyasztást, mint egy kisebb súlyú benzines kocsiból."

Annyira nem lényegtelen, hogy egy 800 kilós tömeget kell a motornak húznia/tolnia, vagy 2,5 tonnát. Ha pedig személygépkocsikról van szó akkor én már a dízeles témát erősen elhagynám.

Az economy sharing itt Magyarországon meg csak maximum akkor fog működni, ha drága lesz. Ugyanis a kevésbé tehetős emberek hamar leamortizálják az eszközöket.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#53) csongi


csongi
(PH! kedvence)

Sajnos a szabalyozas is harmat gyenge.
Az emuzios ertek megadasa egy olyan adat, ami arra jo hogy lehessen vele buntetest kiszabni, de masra nem igazan alkalmas.
Van kb 3-4olyan sarkalatos pont, aminek a szabalyozasaval lehetett volna igazan fejlesztesi kenyszer helyzetet letrehozni.

(#54) Mosquito34


Mosquito34
(őstag)

Audi e-tron teszt. [link] , [link]

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.