Hirdetés

Keresés
 • axioma

  addikt

  Engem se mindig hallanak meg, de en kivarom, ha nem hall es ezert boklaszik elottem. Ha a ferjem kocsijaval vagyok hasonlo szituban, akkor azon van kulon gyalogosduda, ertelmesebb lett volna azt kotelezove tenni.
  Azt meg _nagyon_ remelem, hogy ennek az utasterbe nem kell hallatszodnia! Es direkte valami villanyhangot, be nem ulnek dizelkattogast v benzinmotort utanzoba...

 • axioma

  addikt

  Elektromos autot nem tudsz fekpedal nelkul inditani, igaz a kuplungot se tudod nyomkodni :)
  Egyebkent elhiszem, hogy alacsony lenne a zajszint, de szerintem az elore meg tolatoradar csipog nekem annyira a kocsi belsejeben, hogy azt mar kint is meghalljak pont olyan erovel. Nem lett volna egyszerubb azt kotelezove tenni, esetleg ugy hogy kifele is hallatszodjon szandekosan?

  [ Szerkesztve ]

 • axioma

  addikt

  Na de pont az lenne szerintem a vegcel, hogy halkan kozlekedjunk, tehat a tarsadalom keszuljon fel arra, hogy halk az auto-bicikli-akarmi. Tenyleg, a trolikkal mi van? 1970-es evekben (talan) irodott ifjusagi konyvben volt az kulon kiemelve hogy baleset tortent mert "papucsban jar a troli", nem hallani hogy jon, szoval nem ujkeletu hogy ilyen jarmuvek is vannak. A mesterseges hangot most bevezetni nem tartom jo dolognak, mert pont el fog mindenkit lustitani. Abban igazad van, hogy amikor csond van, akkor eleg lenne kisebb hangero is, de ha a szomszedban markologep van, akkor a gyalogos a normal autok miatt _is_ korulnez, nehogy mar meg hangosabb legyen a generalas hogy tulkiabalja...
  Amugy a 20km/h tunik nekem tul alacsonynak. Ha annal lassabban megyek, akkor csak gurulgatok, talan epp a gyalog miatt. Azzal nem fogom megijeszteni, hogy megyek 30-cal, lefekezek, erre meghallja egybol maga mogott a zajgeneratort? A gumihang lehet hogy hallhato lenne neki, de ugyanugy nincs osszekotve a fejeben az auto kozeledesevel. Akkor mar inkabb kis frekivel csipogni kene, de 40-50km/h-ig.
  Persze full szvsz. Es meg egyszer: legyen, de az utaster fele semmi ne menjen ebbol. (Tudom, van ahol a motorhangot jol leszigetelik aztan rageneralnak az utasterre valami sokkal "durvabban" szolo motorhangot... raadasul atlagusernek kikapcsolhatatlanul, zenehallgatas kozben is kotelezoen - az eszem megall.)