Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Apollyon

  Korrektor

  Azért nem 5 percenként tolat el előttem egy teherautó, hogy zavarjon a sípolása. :DDD

  A rolleres dologgal egyetértek, ez az ámokfutás csak addig fog tartani, amíg nem lesz olyan eset ami után szabályozni fogják.
  --------
  Visszatérve az autókra,

  ahol én lakom az olyan zónában van, ahol csak gyök2-vel lehet hajtani az úton, meg is őrülnék ha ordibálva közlekednének ott az autók.

  Btw ha vennék ilyen hanggenerátoros autót, az lenne az első, hogy kiüssem belőle ezt a hülyeséget. Ugyanis csak azt olvastam, hogy a gyártóknak kötelező lesz beszerelni, a hackelésről már nem esik szó. ;]

  #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

 • kelly416

  veterán

  Egyrészt igen bosszantó az a hang, másrészt az azért kell, mert két tükörből igen nagy holttér marad az autó mögött, amit akarva sem tud belátni a vezető. Egy előrefelé közlekedő autóban ez ahol a pilóta is előre les, ez igen kétséges dolog.

  Otthonról nem tudsz elindulni csendesen, felvered a családot mindenképpen, hogy utána a szomszédokat már megkíméld, mert már nincs hanggenerátor. Ehhez is sok ész kell. Nem Tőled, félre ne értsd, a kitalálóktól.

  Mi értelme van 20km/h sebességnél a hanggenerátornak? 20-ról majdnem azonnal meg tudsz állni. Vagy minden zebrát kötelező lesz legfeljebb 20km/h-val megközelíteni a jövőben? És ha 20-al elütnek valakit, azért feltehetően sokkal kevesebb baja lesz, mint annak, akit 45-50-nel csapnak el halkan. Megint öngól. Megint nem Tőled, a törvényalkotóktól.

  Tökéletesen egyet tudok érteni az előtted szólókkal, telefon zsebre, figyelem a forgalomra irányítva, fülekből a füles kiszedve, úgy tessék közlekedni bármilyen eszközzel. Mifelénk sok a biciklis, és ebből kifolyólag sok a biciklin közlekedést közben telefont nyomkodó. Még anyukák is a hátuk mögött a gyerekkel gyerekülésben, és úgy kell rádudálni, hogy vegye észre a forgalmat is, ne csak a telefont. Nem az a megoldás, hogy szegény embert (mert ha lenne pénze, nyilván autóval vinné a gyereket a legtöbb esetben) még jobban lehúzzuk, de az ilyenek megérdemelnének egy olyan tarkón vágást egy jó kis csekkel a rend éber őreitől, hogy egy életre megjegyezzék a dolgot.

  És azzal is egyet tudok érteni, hogy általános iskolában kötelező tantárgy legyen a KRESZ. Gyalogosnak, biciklisnek, görkorisnak, gördeszkásnak is tudnia kellene legalább néhány alapvető szabályt. Akkor nem hiszem, hogy szükségesnek kellene tekinteni a hanggenerátort villanyautókban.

Hozzászólok Aktív témák