- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
#65577472 #42 üzenetére
Nem véletlen. A Samsung pozíciója látszik teljesen rendíthetetlennek. Ha velük tudnak versenyezni akkor a többi is megvan.
Az ember általában sportban sem egy középszerű embert választ példaképnek hanem egy profit, akit még ha el sem ér akkor is megelőzi a többit.De ami igaz az igaz. HTC, Sony, Apple kivételével egyik gyártó sem tud minőségi érzetet nyújtó burkolatot alkalmazni. Az UI meg szubjektív, de akkor már ha nem HTC akkor nekem is inkább Sony vagy más rendszer de iPhone mint Samsung vagy LG...
-
-FreaK-
veterán
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Miért mit mondott? Honnan tudni, hogy hogy nem csak marketing rizsa volt? Most ez nem kötöszködés, tényleg nem rémlik.
Amúgy meg többször ovlastam a pletykát hogy az új One most jóval barátságosabb áron fog érkezni, de én azért ezt sem hiszem el.
Paul119: Hát sajnos a T-Mobilnál nincs (nem is volt) ilyesmi, mert az összegyűjtött pontok pár száz Ft.-ot vontak csak le a teló árából. Mint most... küldtek sms-t hogy van 2983 pontom amit Ft.-ban levonhatok egy új készülék árából.. hát kiröhögtem őket, mekkora vicc ez már? Évek óta hűséges előfizető vagyok aztán kapok 3000Ft kedvezményt egy majd 200 ezres készülék árából..
De a szolgáltatói díjak és kedvezmények már erősen off topic.Thaaleum:
Nekem is sokkal jobban tetszik a tavalyi One, de azt hiszem nem fogok problémázni ha majd a kezemben lesz az újfőleg hogy élőben azért szvsz jóval komolyabb lesz mint a képeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest