- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Micsoda grafika Ilyen hardverek mellet lassan s legtöbb játék portolható telefonra bármilyen más gépről.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Hát azért nem egészen, de jah...
Az első részével sokat játszottam. Annak elég volt még a Tegra2+512 RAM....Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
a2d2
addikt
Lassan ideje kipróbálnom ezt az FPS-ezést tableten, ha ennyire áradoznak róla.
Bár nekem még X-boxon is hányingerem volt az irányítástól az egér után.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
félisten
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Nekem az első rész darabosan mozog high beállítás mellet S3 telefonon a nagyobb tereknél
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Maxentius
addikt
"Mi egy új Nexus 7 táblagépen próbáltuk ki, a Full HD felbontás és a maximálisra tolt grafika mellett a Snapdragon 600 bőven elegendő volt az akadásmentes futtatáshoz."
Khm, az idei Nexus 7-ben nem S4 pro van véletlenül? Bár nem sokban tér el a 600-astól, az tény...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
modd3r
őstag
Én is kipróbáltam tegnap, de fél óra játék után töröltem.
Sajnos egyhangúvá válik a játék. -
siska75
tag
Szerzett jó pár perc játékot az első rész,a grafika is odavert.
Az Ördög vagyok,ÉRTED JÖTTEM!
-
Dr.Anonymus
addikt
Rosszul tetted szerintem... Az afrikai rész nagyon üt, ráadásul hónaponta ígérnek új helyszíneket, pályákat a készítők
Egy jó kis ízelítő
https://www.youtube.com/watch?v=ShbBrerRqHc&feature=youtube_gdata_player
-
Dr.Anonymus
addikt
"Mi egy új Nexus 7 táblagépen próbáltuk ki, a Full HD felbontás és a maximálisra tolt grafika mellett a Snapdragon 600 bőven elegendő volt az akadásmentes futtatáshoz."
-ehhez csak annyi, hogy maximális grafika csak tegra4en érhető el android alatt:
https://www.youtube.com/watch?v=u_tQnK6-NAY
a snap600-as htc One-omon is csak "low" és "high" grafikai beállítások vannak
a tegra4es transformer pad-en van "ultra high" beállítás is
elég nagy a különbség[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
még a tegra4en is be kell zárnom minden háttérben futó alkalmazást ahhoz hogy simán fusson a dt2 egy-egy nagyobb open air pályája
szóval az ultra high tényleg nagy gép igényű
de sokkal jobban is néz ki, mindenütt víz tükröződés effektek, kedvencem amikor az egyiptomi sírban a falon látszik a vízen visszatükröződő fény -
a2d2
addikt
válasz Dr.Anonymus #15 üzenetére
Na este kipróbálom A31-el és visszaírok hogy megy.
(mondjuk retina kijelző lehet visszafogja majd).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
tDr1v3r
veterán
PS2 szintű grafika valamivel élesebb textúrákkal. Nem semmi... már itt járunk, lassan tényleg jöhet az a Battlefield port amit említett az egyik EA fejes.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Segal
veterán
válasz Dr.Anonymus #12 üzenetére
"ehhez csak annyi, hogy maximális grafika csak tegra4en érhető el android alatt"
Vagy nem a Play áruházból szerzed be és bármelyik erősebb vasssal rendelkező telefonon elérhető a maximális grafika... (tipikus nvidia szemétkedés van ebben is mint az elődben hogy szoftveresen tilt a telefon de keress rá a moddolt verzióra és láss csodát elérhető lesz minden...)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ilyen_85
senior tag
válasz Dr.Anonymus #15 üzenetére
ugyan ez volt a 2012-es tegra only címeken is... a htc one x melegedett és akadt mint az állat a fullra húzott dead trigger, shadowgun alatt....
utálom a tegrát, egy elavult darab xar, melegszik, optimalizálatlan, a one x-em és a nexus 7-em is melegedett és akadt...
Bezzeg mikor más telefonokon chainfire-el indíthatóvá tettük a tegrás játékokat, akkor ment az anyázás, hogy szinte kivétel nélkül akadás mentesek voltak a játékok...
Tegra = optimalizálatlan, elavult xar...
Na ennyi... ez kikívánkozott belőlem, soha többet tegrás eszköz
Megyek le is szedem a játékot s megnézem mit tud a nexus 4-en
-
Dr.Anonymus
addikt
nekem nem akadt de melegedet a oneX alatt anno
egyébként nem kell nekem támadni azért mert azt írtam, hogy tegra4en érhető csak el a legjobb grafikai beállítás
én se kedvelem a tegra procikat, de akkor is arra érhető el a legjobb grafika ezen a játékon
kivétel persze ha moddolsz valamit[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz Dr.Anonymus #22 üzenetére
jaj nem, bocsi egyáltalán nem neked szólt, s nem támadólag írtam, csak egy pár hónapos, most már talán éves tapasztalatot osztottam meg a tisztelt way its meant to be played tegra x- ről....
-
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #12 üzenetére
Elmondanám hogy ipad 4-en ugyan az a grafika mint tegra 4-en fullon és megy akadás nélkül
Life is a game, go 4 it.
-
Slier
tag
Viszont az gáz hogy a sztori eddig mindössze 16 küldetésből áll és nincs se aréna se multi :/
Life is a game, go 4 it.
-
Dr.Anonymus
addikt
ja, ok, peace
szerintem is a snapdragonok a legjobb mobil procik mostegyébként az feltűnt nektek is hogy a shadowgun főgonosza - Dr. Simon a deadTrigger2ben még a mi oldalunkon van?
sőt mi szabadítjuk ki egy fridzsiderből...
http://www.madfingergames.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=5922 -
assemble
addikt
Megertem a frusztraciot, es teny h eleg szemet huzasaik voltak.
De az elavult szot azert nem biztos h rajuk huznam, lattam par eleg meggyozo tegra 4 benchmark eredmenyt, a tegra 5 pedig ha igaz amit mondanak (mobile kepler, lasd), elkepesztoen brutal lesz, az egyik legnagyobb attores lehet amit mobil grafikaban valaha lathattunk. -
dokee78
félisten
"FC Belép, aztán a pálya betöltése közben szó nélkül kilép. 1GHz CPU armv7, Andreo 200. Ha nem elég a chipset, miért tudom letölteni?"
Idézet a Playes hozzászólásokból.lol
Kicsit gyenge már az a hardver.
[ Szerkesztve ]
-
Slier
tag
Havonta ígérnek új helyszíneket? :/ ok zsír hogy havonta új pályák meg bővítések csak egy kontinens nem tart tovább 1 óránál
Ha lesz multi majd jöhetne valaki azt tolhatnánk[ Szerkesztve ]
Life is a game, go 4 it.
-
Dr.Anonymus
addikt
tavaly párhuzamosan volt szerencsém használni tegra3at (asus transformer prime) és snapdragon s4est (htc one S)
illetve idén tegra4et (asus transformer pad) és snapdragon 600-at (htc one)
és mind2 esetben a snapdragon sokkal, sokkal gyorsabbnak tűnt mindennapi használat során
(értsd: indíts el egy böngészőt, nyiss meg új tabet, vagy lépj ki egy programból)mind-e-melett a tegrák mindig jobban melegednek, és általában többet fogyasztanak (bár e tekintetben a tegra4 javult, már nem melegszik annyira mint a tegra3, kb. egy szinten van most a snap600al)
szóval a benchmarkok szintjén lehet hogy a tegra4 = snapdragon 800,
de a valós használatban biztos hogy az utóbbit fogod sokkal gyorsabbnak érezni -
Dr.Anonymus
addikt
-
a2d2
addikt
válasz Dr.Anonymus #31 üzenetére
Epic citadel benchmarkot nem próbálgattad ezeken?
Nálam retina felbontás és high quality mellett 60fps felett volt ha jól emlékszem (este le tudom futtatni pontos értékek miatt).
--lehet benéztem és 60fps fölé ment a mutató, de a végeredmény negyvenvalamennyi. Megnézem este.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #32 üzenetére
2 óra alatt végig toltam pénz nélkül közepes-nehéz fokozaton a mellék küldetésekkel el vagyok de na kicsit kevés volt
Ettől függetlenül remek kis játékot raktak össze a madfingeres srácok, viszont annyit üzennék nekik hogy a grafika nem minden.Life is a game, go 4 it.
-
Dr.Anonymus
addikt
az asus tr prime-ra még feldobtam anno
kb. az epic citadell volt az egyetlen benchmar amit felpakoltam mobil eszközre
de ha érdekelnek az értékek akkor fel tudom tenni htc one-ra és transformer padra, és megküldöm neked az eredményt (de most az utóbbi eszköz nincs nálam mert munkában vagyok, úgyhogy csak este felé tudom megnézni) -
ilyen_85
senior tag
-
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #37 üzenetére
Nyomtam egy darabig de meguntam bocsi lvl 7-esen hagytam abba azt hiszem
De várj le szedem és megnézem[ Szerkesztve ]
Life is a game, go 4 it.
-
a2d2
addikt
válasz Dr.Anonymus #35 üzenetére
Én is csak ezt az egyet tettem fel mikor megérkezett a tab, hogy lássam mennyire lesz versenyképes 3D-s játékoknál ha arra kerül a sor.
Ha gondolod oszd meg itt az eredményeket hogy lássuk melyik chipset mit tud.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dr.Anonymus
addikt
hát akkor mit mondjak? ha te ilyen hamar megunsz mindent (mert hetes szintig tökös ellenféllel még biztos nem találkoztál)
akkor ott a market nézelődjél, biztos van pár száz játék amit még nem próbáltál ki.. vagy irány a pc...
de nem a madfinger tehet róla ha egy évnyi munkájukat 5perc alatt bedarálod.. -
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #40 üzenetére
Csak a negatívumokat soroltam fel de még ezeket is nézve remek jaték. DT2-t nem untam meg csak a ha már nincs több sztori küldetés lehetne mondjuk multi de majd idővel remelem lesz
Life is a game, go 4 it.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Slier
tag
Kicsit más téma de kiváncsi leszek majd az EA battlefieldjére frostbite go enginnel milyen lesz mobil platformon A madfinger most feladta a leckét.
Life is a game, go 4 it.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tetszetős a játék, nem kicsit! Optimus g pro-n nyomom, akadásmentesen fut. Grafikai orgazmusom van!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
dokee78
félisten
válasz Ferenczi Áko #48 üzenetére
Az szép,ha már ettől orgazmusod van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 256 GB Fekete - 3 prémium tokkal, 2 hónapos, garanciával - hibátlan állapot
- Samsung s23 plus 512gb,fekete,fuggetlen.
- Asus ProArt PA329CV Prémium Tervezői Monitor! 32"/4k/HDR400/100% sRGB/100% Rec. 709/Usb-C/
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 16GB I 128SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest