Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
Érdeklődésre érdemes darab lesz Remélem ennek már jobban bírja a kijelzője, mint a 6-osnak, kap valamilyen Gorilla Glass-t.
felo
-
strogov
senior tag
Mi a valós haszna egy ilyen cuccban a GPS-nek? MI Watch Lite-ban is ott van, de értelmét ott se találtam. Eleve okostelefon nélkül csak egy kvarcóra.
-
BenHans
addikt
Mondjuk sportolásnál megcsinálja a térképed, sőt ha tudni fog olyat hogy heatmap-et csinál a telefonra adatokkal bővítve amikor focizom akkor instant get lesz, mert eddig ilyet csak a legdrágábbak tudtak ha jól tudom pl Apple W6 tuti tudja.
Nekem leginkább a futball-edzés-kerékpár és az alvásfigyelő funkciók miatt kellene, de eddig nem vettem, mert 100+ ezret soknak találok érte.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DrKapocs
őstag
NFC fizetés és AOD legyen... a többi csak töltelék.
-
addikt
Biciklizésnál a PAI mit sem ér, főleg, hogy a 6-os hajlandó rosszul mérni a pulzust és a PAI többnyire abból számolódik. Tekertem 70 km-t 150-170-es pulzussal (mellkasi pulzusmérővel), a Mi Band szerint relaxáltam 2 órán keresztül a 75-90-es tartományban...
Ettől függetlenül én várom, hogy legyen benne GPS, AOD és NFC. -
M@cika
őstag
Lehet ha kifut az újdonság varázsa faktor, akkor lecserélem a 4-est erre.
Nasit a kis fehér medvének!
-
juuzer
addikt
A hozzá tartozó appot mikor fogják továbbkalapálni? Nem csak UI-szinten? Azért a Huawei Health nagyon elhúzott a MiFit nellett funckionalitásban az évek alatt.
Vamos a la playa.
-
enginev3.0
félisten
Nfc fizetés esetén nekem is jöhet egy
A GPS is jól hangzik, mondjuk volt az okos oramban is, de annak se tudtam kinyerni az adatait:DA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vacs
veterán
NFC fizetés már a 6-os szériában is elérhető, ha valaki erre várna!
(^)(>.<)(^)
-
mate317
tag
Jó fejlesztés lenne, ha a pulzusmérés és az alvásmonitorozás nem csak dísznek lesz ezután is benne. Persze akkor nem xiaominak hívnák és nem 13k lenne az ára.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Már nagyon várom.
duree54
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz enginev3.0 #21 üzenetére
OTP-nél olyan nem lesz, ezt már másik topikba kitárgyaltuk, hogy makacsul ragaszkodnak a Simple csodához is, kb tök utolsóként fogják bevezetni majd a Google Pay-t is!
(^)(>.<)(^)
-
-FreaK-
veterán
Kb mikorra lehet számítani az EU elérhetőségre? Lehet, hogy kipróbálnám, ez keltette fel az érdeklődésemet:
"Speaking of, the blood oxygen tracking will be improved – the band will monitor your SpO2 reading all day and will vibrate if it falls below 90%. This could help you deal with snoring and sleep apnea."
[link][ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
Meg mindig nem lesz benne GPS
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest