Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Könyv formájában pls, a fél magyar ponyvascifi szcénát helyből verné
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Egon
nagyúr
a fél magyar ponyvascifi szcénát helyből verné
Na ja, a kérdés hogy miben...
Mindenesetre a manapság divatos gender-őrülethez jól igazodik, az tény: még az is lehet hogy a Disney+ is zabálná, forgatókönyv formájában..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
totron
őstag
Nem ittam, szívtam, ettem semmi illegálisat.
Bruha. Ezt én is sokszor megkaptam-megkapom, hogy nem-e. Na olyankor mi lenne!Barbara felületéről szerintem szilikonspatulával begyűjthető szemmel (elmével) látható mennyiségű hallucinogén nyálka ami talán nanobot-esszenciával megáldott csillámrészecskéket is tartalmaz, de amelyek testfelületre kibocsájtott száma aktus közben garantáltan megsokszorozódik.
-
dabadab
titán
Egy középutas nem fog őrjöngeni, hogy "FÚJJJ BUZIKK!!!!", ugye, meg úgy általában, az őrjöngés nem a középút hobbija szokott lenni.
Mondjuk a liberális meg a náci közti középutat nem teljesen értem: az az, hogy a gázkamra azért túlzás, maradjunk meg a numerus claususnál?[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Narxis
nagyúr
Sajnos ebben az országban erre nincs lehetőség, soha nem volt még ennyire megosztott a magyar társadalom mint manapság.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
-
sixpak
veterán
Jó, de ahhoz minimális intelligencia is kell, hogy valaki ne szopja be fidkány propagandát. (Mondjuk nem sok, de ennek a fos ország lakóinak egy részének ezt sem sikerül megugrania).
A másik, amikor már terjeszti is, úton-útfélen, na az egy keményebb szint már.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
Jo latni a szarnyalasod, Algieba, hallgass hcl legelso hsz-ere. Nem mellesleg koszi a videoklipet, elmeny volt
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Iphone 13 128Gb Midnight BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Fantomfekete
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest