- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemzetiHang
csendes tag
Tessék egy packba pakoltam mindent leírással,programokkal együtt ami szükséges a J.B alapú rendszer feltelepítéséhez. Akinek kell töltse és használja egészséggel. Fertőzésektől mentes teljes egészében. https://mega.co.nz/#!RgpRUQqT!Wt_AJr2TK2i_Yg8-6sfJXECMu0D90EYw2BxBVcn_4w8
-
NemzetiHang
csendes tag
válasz
hawkfoto #6305 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
Erre mondják h minden első lépés nehéz és idő igényes ha először csinálja az ember de,hála nektek sikerült megcsinálnom. Köszönöm nektek
Egyébként a készülékre nem tudjátok várható Android 4.4 Kitkat is akár főzött verzióban akár hivatalos kiadásban vagy sem? -
NemzetiHang
csendes tag
válasz
Logitech #6302 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Már csak az az egyetlen és egyben fontos kérdésem van hogy hogy a - SP_Flash_Tool_v3.1224.01 honnan lehet letölteni és a Wifi és BT MAC címeit a telefonomnak hol találom? És az említett ONE TOUCH Upgrade S 2.8.0 honnan szerezhető be?Elnézést h tudatlannak tűnök de életemben először csinálom ezt és inkább kérdezek mintsem elrontsak bármit is.
-
NemzetiHang
csendes tag
válasz
hawkfoto #6250 üzenetére
Sziasztok!
Na most kavarodtam bele a dolgokba.Kérhetem szépen hogy ezt az új sokszor általatok emlegetett JB android rendszert Alcatel ot 997d-hez valaki legyen szíves nekem elküldeni pm ben linkelve hogy honnan lehet letölteni és hogy hogyan kell telepíteni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest