- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
| gorilla | #128 üzenetére
Nálunk Szlovákiában már kapható, szóval Magyarországon is elvileg már elérhetőnek kell lennie, ha mégsem akkor max. 1 hét szerintem az előzőek tükrében
Egyébként én a kistesó 993D-t akartam megvenni, de katasztrofális a kijelzője ( a fényképező része engem nem érdekel), így inkább másra esett a választásom
-
blueMerle
veterán
válasz
DarknessHope #123 üzenetére
Nézd az előnyét: senki sem fog beperelni, mert az arca látszik a képeken. Ez szerintem nem bug, hanem feature
-
blueMerle
veterán
bár véleményem szerint simán felveszi a harcot fostos százezrekbe kerülő HTC-kkel...
Én egy HTC Evo 3D és egy One V után nyugodtan kijelenthetem hogy igazad van. Mindkét említett telefont csak kicsin múlott hogy nem vágtam a falhoz...és egyik sem kétfilléres cucc.
Ami az Alcatelt illeti valóban egy vadállat hw ami benne van, papíron hiába izmosabb az EVO 3D mégis utána egy 6577-es hardverrel támogatott AOSP ICS-t használni igazi felüdülés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest